ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Με τέσσερις προσθήκες η αποστολή της Ελλάδας στο Παγκόσμιο κολύμβησης

Με τέσσερις προσθήκες η αποστολή της Ελλάδας στο Παγκόσμιο κολύμβησης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ελληνική αποστολή για το Παγκόσμιο της Βουδαπέστης που θα διεξαχθεί στα τέλη Ιουλίου θα αποτελείται από έντεκα κολυμβητές και κολυμβήτριες, όπως ανακοίνωσε η ΚΟΕ.

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας ανακοίνωσε την αποστολή για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κολύμβησης που θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη μεταξύ 23 και 30 Ιουλίου.

Στη λίστα περιλαμβάνονται τα ονόματα των Κριστιάν Γκολομέεβ, Οδυσσέα Μελαδίνη, Απόστολου Χρήστου, Στέφανου Δημητριάδη, Ανδρέα Βαζαίου, Νόρας Δράκου και Άννας Ντουντουνάκη που έπιασαν τα υψηλά όρια, συν ακόμα τέσσερις αθλητές.

Πρόκειται για τους Δημήτρη Δημητρίου, Δημήτρη Νέγρη, Γιάννη Καρπουζλή, Ηλέκτρα Λεμπλ, οι οποίοι πλησίασαν τα σχετικά όρια και θα ταξιδέψουν κι αυτοί στην ουγγρική πρωτεύουσα.

Για την πλήρη σύνθεση της ομάδας, εκκρεμεί η στελέχωση της στα αγωνίσματα 4Χ100μ ελεύθερο ανδρών και 4Χ100μ μικτή ομαδική, η οποία θα γίνει μετά από την ολοκλήρωση του εθνικού πρωταθλήματος (23-25 Ιουνίου).

Στο μεταξύ, ανακοινώθηκε κι η δεκαμελής αποστολή για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων, που θα γίνει στη Νετάνια του Ισραήλ, από 28 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου.

Σε αυτήν θα μετάσχουν οι Ελένη Κοντογεώργου, Νικόλ Παυλοπούλου, Απόστολος Παπαστάμος, Παναγιώτης Μπολάνος που είχαν πιάσει τα όρια, Ολγα Αρνάκη, Σταυρούλα Λουκαρέα, Αρκάδιος Ασπουγαλής, Σάββας Θώμογλου, Νίκος Ντάνος και Φωτεινή Μέτσιου που τα πλησίασαν.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ