ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Η Fina καλεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες τον Δημήτρη Δημητρίου

Η Fina καλεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες τον Δημήτρη Δημητρίου

Ο κολυμβητής Δημήτρης Δημητρίου θα πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016, μετά από την κλήση της Fina.

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες της ΚΟΕ, κι αφού μεσολάβησε το ατυχές γεγονός της ακύρωσης της κλήσης της κολυμβήτριας Κρίστελ Βουρνά στους Ολυμπιακούς Αγώνες, από τη Fina που αναγνώρισε το λάθος της, αυτό που προαναγγέλθηκε στη δήλωση του Προέδρου της Ομοσπονδίας Δημήτρη Διαθεσόπουλου, έγινε πραγματικότητα.

Η Fina, την Τρίτη 19 Ιουλίου 2016 και ώρα 15.02, με έγγραφο της που απευθύνεται προσωπικά στο μέλος του «Μπιρό» της και Πρόεδρο της ΚΟΕ Δημήτρη Διαθεσόπουλο, γνωστοποίησε ότι ο κολυμβητής μας Δημήτρης Δημητρίου επελέγη να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2016, για το αγώνισμα των 400μ ελεύθερο.

Η Fina ζητά μάλιστα να επιβεβαιωθεί η συμμετοχή του, το αργότερο έως τις 20 Ιουλίου 2016.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ, μετά την εξέλιξη αυτή, άμεσα ενημέρωσε τόσο τον κολυμβητή Δημήτρη Δημητρίου που ένιωσε όπως ήταν φυσικό μεγάλη έκπληξη όταν πληροφορήθηκε την είδηση, καθώς επίσης και τον προπονητή του Δημήτρη Αθυμαρίτη.

Ταυτόχρονα, η ΚΟΕ, ενημέρωσε επίσημα με την αποστολή του σχετικού εγγράφου της Fina, την ΕΟΕ η οποία και έχει την ευθύνη της ελληνικής ολυμπιακής αποστολής στο Ρίο ντε Τζανέιρο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ