ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Η απόλυτη αποθέωση για τον Κουλούρη

Η απόλυτη αποθέωση για τον Κουλούρη

Δείτε την κούρσα που έδωσε στον Δημήτρη Κουλούρη την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, αλλά και το πώς, μετά τον αγώνα, αποθεώθηκε από ολόκληρο το ΟΑΚΑ. Θεατές, φίλους και αντιπάλους... (VIDEO)

Ο Δημήτρης Κουλούρης του Παναθηναϊκού θα εκπροσωπήσει τα ελληνικά χρώματα στις πισίνες του Ρίο, το προσεχές καλοκαίρι. Ο Έλληνας κολυμβητής έπιασε το όριο στα 200μ. πρόσθιο με αντίπαλο τον Παναγιώτη Σαμιλίδη και έφτασε πρώτος στον τερματισμό σε 2:11.20 , επίδοση που αποτελεί ατομικό ρεκόρ και είναι καλύτερη από το υψηλό όριο της FINA για πρόκριση στους Ολυμπιακούς (2:11.66).

Το εντυπωσιακό ήταν ότι μετά το τέλος της κούρσας, ανέβηκε στις κερκίδες του κλειστού κολυμβητήριου, όπου αποθεώθηκε από όσους βρίσκονταν εκεί για να δουν τους χειμερινούς αγώνες που διεξάγονταν στο ΟΑΚΑ. Απλοί θεατές, αντίπαλοι και φίλοι του απένειμαν τα εύσημα για την επιτυχία του και το γεγονός πως το καλοκαίρι θα εκπροσωπήσει τα ελληνικά χρώματα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Δείτε την κούρσα και την... αποθέωση που ακολούθησε

Ο Κουλούρης Δημήτριος του Παναθηναικού σε κούρσα των 200 μ Πρόσθιο έπιασε το όριο συμμετοχής Ολυμπιακών και Πανευρωπαϊκών αγώνων.Το πόσο οι θεατές/ φίλοι / συναγωνιστές χάρικαν από αυτήν την επιτυχία, ειδικά αυτού του αθλητή, φαίνεται σε αυτό το βιντεο

Posted by Myhelis Koutsoulas John on Tuesday, March 8, 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ