ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Έβδομη και όγδοη θέση για Χρήστου στους δύο τελικούς

Έβδομη και όγδοη θέση για Χρήστου στους δύο τελικούς

Σε δύο τελικούς συμμετείχε ο Απόστολος Χρήστου στο Euro Meet που διεξάγεται στο Λουξεμβούργο καταλαμβάνοντας την 7η θέση στα 50μ. ελεύθερο και την 8η στα 50μ. πεταλούδα.

Δύο ακόμη τελικούς είχαμε σήμερα (27/1) για τον Απόστολο Χρήστου στοΛουξεμβούργο και το 20 Γιούρο Μίτινγκ (Euro Meet) που ολοκληρώνεται αύριο. Ο Έλληνας πρωταθλητής αρχικά αγωνίστηκε το πρωί στα 50μ. ύπτιο ανδρών, όπου στον προκριματικό κατέλαβε την 3η θέση με χρόνο 26.02 και προκρίθηκε στον αυριανό τελικό.

Ο Χρήστου κολύμπησε και στον προκριματικό των 50μ. ελεύθερο ανδρών, καταλαμβάνοντας τη 10η θέση με χρόνο 23.06.

Το απόγευμα, αγωνίστηκε στον τελικό των 50μ. πεταλούδα ανδρών, όπου είχε προκριθεί από χθες (26/1), κατακτώντας την 8η θέση με επίδοση 24.34, σε μια κούρσα όπου πρώτος ήταν ο Βρετανός Μπεν Πράουντ. Τέλος, ο Χρήστου κολύμπησε και στον τελικό των 50μ. ελεύθερο το απόγευμα, όπου κατετάγη 7ος με χρόνο 22.90. Πρώτος και σε αυτή την κούρσα ο Πράουντ.

Αύριο (28/1), ο Χρήστου ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του με δύο τελικούς, στα 50μ. ύπτιο ανδρών και στα 100μ. ελεύθερο. Όσο για τον Ανδρέα Γεωργακόπουλο, αύριο αγωνίζεται στον πρωινό προκριματικό των400μ. ελεύθερο ανδρών.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ