ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Έφυγε για Χονγκ Κονγκ ο Γιαννιώτης

Έφυγε για Χονγκ Κονγκ ο Γιαννιώτης
INTIME SPORTS

Στους δύο τελευταίους αγώνες του παγκοσμίου κυπέλλου ανοιχτής θαλάσσης 10 χιλιομέτρων της FINA, μετέχει τις επόμενες ημέρες ο Σπύρος Γιαννιώτης.

Ο 4ος Ολυμπιονίκης του Λονδίνου και παγκόσμιος πρωταθλητής της Σανγκάης το 2011, αναχώρησε την Τετάρτη με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Νίκο Γέμελο για το Χονγκ Κονγκ, όπου στις 7 Οκτωβρίου διεξάγεται ο πρώτος από τους δύο αγώνες.

Στη συνέχεια θα μεταβούν στο Σαντού της Κίνας, όπου στις 13 Οκτωβρίου διεξάγεται ο τελευταίος αγώνας της φετινής σειράς του παγκοσμίου κυπέλλου.

Ο Σπύρος Γιαννιώτης, μετά τους 6 αγώνες που έχουν προηγηθεί για το παγκόσμιο κύπελλο, προηγείται στη βαθμολογία με 78 βαθμούς και τον ακολουθούν ο Γερμανός Κρίστιαν Ράισερτ με 74β. και ο Ρώσος Εβγκένι Ντράτσεφ με 56β.

Ο Γιαννιώτης μετείχε στους 4 από τους 6 αγώνες και ήταν 1ος στο Σάντος της Βραζιλίας, 1ος στη Βιέντμα της Αργεντινής, 1ος στο Εϊλάτ του Ισραήλ και 2ος στο Κανκούν του Μεξικού.

Στις γυναίκες, πρώτη είναι η Βραζιλιάνα Άννα Μαρσέλα Κούνα με 100 βαθμούς. Η Κέλυ Αραούζου βρίσκεται στην 28η θέση με 6β. και η Μαριάννα Λυμπερτά στην 35η με 4β.

Η επιστροφή του Γιαννιώτη στην Αθήνα είναι προγραμματισμένη για τις 15 Οκτωβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ