ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Δωδέκατη η Εθνική στο Τεχνικό Ομαδικό

Δωδέκατη η Εθνική στο Τεχνικό Ομαδικό

Τη 12η θέση στον τελικό του Τεχνικού προγράμματος στο Ομαδικό κατέλαβε η Εθνική ομάδα, στο φινάλε της 3ης αγωνιστικής ημέρας για τη Συγχρονισμένη κολύμβηση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζάν.

Τη 12θέση στον τελικό του Τεχνικού προγράμματος στο Ομαδικό κατέλαβε η Εθνική μας ομάδα, στο φινάλε της τρίτης αγωνιστικής ημέρας για τη Συγχρονισμένη κολύμβηση, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Υγρού Στίβου που διεξάγεται στο Καζάν.

Η ελληνική ομάδα, αποτελούμενη από τις Μαρία Έλλη Λέλα Αλζιγκούζη – Κομινέα, Γιάνα Γκεοργκίεβα , Ευαγγελία Κουτίδη, Σοφία Ευαγγελία Μαλκογεώργου, Ευαγγελία Παπάζογλου, Ευαγγελία Πλατανιώτη, Άννα Μαρία Ταξοπούλου και Αθανασία Τσόλα βαθμολογήθηκε με 83.3897 βαθμούς. Πρώτη ήταν η Ρωσία, με 95.7457, δεύτερη η Κίνα με 944605 και τρίτη η Ιαπωνία με 92.4133 βαθμούς.

Σήμερα (28/7), το πρόγραμμα περιλαμβάνει τον προκριματικό του Ελεύθερου Ντουέτο στις 09:00 με τη συμμετοχή και των Παπάζογλου- Πλατανιώτη (αναπληρωματική η Κουτίδη), ενώ στις 17:30 θα ξεκινήσει ο προκριματικός του Ελεύθερου προγράμματος στο Ομαδικό, με την Ελλάδα να συμμετέχει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ