ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Αποκλεισμός δέκα μηνών στον Λόχτι

Jun 28, 2016; Omaha, NE, USA; Ryan Lochte reacts after the men's freestyle 200m finals in the U.S. Olympic swimming team trials at CenturyLink Center. Mandatory Credit: Rob Schumacher-USA TODAY Sports
Jun 28, 2016; Omaha, NE, USA; Ryan Lochte reacts after the men's freestyle 200m finals in the U.S. Olympic swimming team trials at CenturyLink Center. Mandatory Credit: Rob Schumacher-USA TODAY Sports USA TODAY SPORTS

Ο Ράιαν Λόχτι πλήρωσε τη βλακεία του και τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από τους αγώνες για δέκα μήνες από την Ολυμπιακή Επιτροπή και την Ομοσπονδία Κολύμβησης των ΗΠΑ.

Οι τιμωρίες συνεχίζονται για τον Ράιαν Λόχτι για το σόου που έδωσε κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων με την υποτιθέμενη ένοπλη ληστεία της οποίας έπεσε θύμα. Ο 32χρονος κολυμβητής πέρα από σχεδόν όλους τους χορηγούς του έχασε και το δικαίωμα συμμετοχής σε αγώνες για τους επόμενους δέκα μήνες.

Αυτή ήταν η κοινή απόφαση που πήρα η Ολυμπιακή Επιτροπή των ΗΠΑ μαζί με την Ομοσπονδία Κολύμβησης της χώρας.

Έτσι, ο Λόχτι δεν θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου και είναι άγνωστο εάν θα αγωνιστεί καθόλου τον επόμενο χρόνο. Πάντως, αυτό δεν δείχνει να τον πτοεί ιδιαίτερα αφού ετοιμάζεται για το Dancing with the Stars στο οποίο και θα πάρει μέρος.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Αμερικανός κολυμβητής δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να αγωνιστεί και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ