ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ

Τέταρτος ο Παπαρούνας στη Μαδρίτη

Τέταρτος ο Παπαρούνας στη Μαδρίτη

Ο Στέφανος Παπαρούνας κατετάγη στην τέταρτη θέση στον τελικό των 3μ τραμπολίνο, στο πλαίσιο του Γκραν Πρι της Μαδρίτης.

Σπουδαία εμφάνιση έκανε ο Στέφανος Παπαρούνας στον τελικό των 3μ τραμπολίνο, στο πλαίσιο του Γκραν Πρι της Μαδρίτης. Ο Έλληνας πρωταθλητής κατετάγη 4ος συγκεντρώνοντας 410.75 βαθμούς, ενώ για μόλις 0,65 εκατοστά έχασε την τρίτη θέση.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για την σημαντική επιτυχία του Στέφανου Παπαρούνα, παρά τις άθλιες συνθήκες κάτω από τις οποίες προπονούνται οι καταδύτες μας, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Πέτρος Φυρίγος σημείωσε: «Η επιτυχία του Στέφανου Παπαρούνα είναι μια δυνατή ψυχολογική ένεση ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του Καζάν. Συνεχίζουμε δυνατά, παρά τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε. Με καρδιά και ψυχή παλεύουμε για τη χώρα και τη σημαία μας».

Ενδέκατος ο Μόλβαλης

Την 11η θέση πήρε ο Νίκος Μόλβαλης στον τελικό του Σταθερού Βατήρα, στους Έφηβους συγκεντρώνοντας 313 βαθμούς. Αύριο, η ελληνική παρουσία ολοκληρώνεται με τα 3μ Τραμπολίνο και τα 3μ Συγχρονισμένων καταδύσεων το απόγευμα, αγωνίσματα στα οποία θα συμμετάσχουν οι Ανδρόγεως Σαμψάκης- Μπακόπουλος και Νίκος Μόλβαλης.

TAGS ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ