ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ

Δεύτερος στο Άμστερνταμ ο Μόλβαλης

Δεύτερος στο Άμστερνταμ ο Μόλβαλης

Το ασημένιο μετάλλιο στις καταδύσεις από σταθερό βατήρα 10μ. της Α' Κατηγορίας στο Κύπελλο του Αϊντχόφεν κατέκτησε ο Νίκο Μόλβαλης.

Με ακόμη ένα μετάλλιο, αυτή τη φορά ασημένιο από το Νίκο Μόλβαλη στις καταδύσεις από σταθερό βατήρα 10μ. της Α' Κατηγορίας έκλεισε την παρουσία της η ελληνική αποστολή στο κύπελλο του Αϊντχόφεν.

Ο αθλητής του Παναθηναϊκού συγκέντρωσε 455.45 βαθμούς και κρέμασε το τρίτο του μετάλλιο σε αυτούς του αγώνες, αφού ήδη είχε κατακτήσει ένα χρυσό και ένα ασημένιο τις προηγούμενες δύο ημέρες.

Στο ίδιο αγώνισμα και στην ίδια κατηγορία εξαιρετική ήταν και η παρουσία που είχε και ο Ανδρόγεως Σαμψάκης, ο οποίος συγκέντρωσε 439.95 βαθμούς, χάνοντας το χάλκινο μετάλλιο από τον Τούρκο Κιβάντς Γκουρ για μόλις 0.95 βαθμούς.

Ο συνολικός απολογισμός της ελληνικής αποστολής υπήρξε εξαιρετικός, καθώς ο Θάνος Τσιρίκος κατέκτησε τρία χρυσά μετάλλια, ενώ ο Νίκος Μόλβαλης ένα χρυσό και δύο ασημένια. Παράλληλα, υπήρξαν δύο τέταρτες θέσεις για τα ελληνικά χρώματα με τον Ανδόγεο Σαμψάκη και τον Θεόφιλο Αυθίνο, καθώς και μία έβδομη με τον Μίνωα Γιαννόπουλο.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Πέτρος Φυρίγος τόνισε: "Είχαμε μια πάρα πολύ καλή παρουσία για από όλα τα παιδιά. Προχωράμε ταπεινά και με πολύ δουλειά για το επόμενο μίτινγκ στο Μπέργκεν τον Απρίλιο, το οποίο μαζί με το Εθνικό πρωτάθλημα, θα αποτελέσουν τους αγώνες κριτήρια από τους οποίους θα βγει η ομάδα για το μεγάλο στόχο της χρονιάς, το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων του Μπέργκεν, τον Ιούνιο".

TAGS ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ