ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ

Άσχημα νέα με Σαμψάκη, ξανά στο χειρουργείο

Άσχημα νέα με Σαμψάκη, ξανά στο χειρουργείο

Άσχημα ήταν τα σημερινά νέα (6/10) από το ΚΑΤ σχετικά με την πορεία της υγείας του 17χρονου αθλητή των καταδύσεων, Ανδρόγεου Σαμψάκη. Πρέπει να υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση στο ΚΑΤ.

Είναι από εκείνες τις περιπτώσεις που προσεύχεσαι για το καλύτερο, αφήνεις την επιστήμη να κάνει το ανθρωπίνως δυνατό και να πάνε όλα κατ' ευχήν. Από εκείνες τις στιγμές που εκτιμάς την υγεία όσο τίποτα και δεν πρέπει να θεωρείς τίποτα δεδομένο...

Τα νέα δεν ήταν ευχάριστα από το ΚΑΤ σχετικά με την πορεία της υγείας του 17χρονου αθλητή των καταδύσεων, Ανδρόγεου Σαμψάκη, η περιπέτεια του οποίου έχει συγκλονίσει και όλοι περιμένουν να γίνει το θαύμα και να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Έχουν περάσει έντεκα ημέρες από τον σοβαρό τραυματισμό του στη διάρκεια της προπόνησης στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο του Αμαρουσίου και οι εμπλεκόμενοι τηρούν σιγήν ιχθύος.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Πέτρος Φυρίγος, έχει κάνει κατά καιρούς επικλήσεις για αλλαγή των σανίδων, οι οποίες έπρεπε να αντικατασταθούν στην τετραετία και έχουν περάσει αρκετά χρόνια παραπάνω.

Ο αθλητής του ΑΝΟ Αργυρούπολης, μετά το μεσημέρι της 25ης Σεπτεμβρίου, στη διάρκεια εκτέλεσης ασκήσεων είχε μία άσχημη πτώση με το κεφάλι, η οποία είχε ως συνέπεια να υποστεί κάταγμα σε τρεις αυχενικούς σπονδύλους και μετατόπιση 6 εκατοστών.

Ο 17χρονος μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, συνοδευόμενος από τον χρυσό Ολυμπιονίκη των καταδύσεων, Νίκο Συρανίδη και υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση. Παρέμεινε στην μονάδα εντατικής θεραπείας για 4 ημέρες και συνεχίζει να νοσηλεύεται, ανήμπορος να κινήσει τα πάνω και κάτω άκρα του.

Σύμφωνα με την αξονική τομογραφία, στην οποία υπέβαλαν οι θεράποντες γιατροί τον 17χρονο καταδύτη, θα πρέπει να υποβληθεί επειγόντως σε νέα επέμβαση. Το παιδί θα χειρουργηθεί πιθανότατα την Κυριακή ώστε να τοποθετηθεί περαιτέρω ενίσχυση στους αυχενικούς σπονδύλους προσθίως. Με την ευχή όλων να υπάρξουν καλά νέα!

TAGS ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ