ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Ζέσταμα με μετάλλιο για Μάντη - Καγιαλή

Ζέσταμα με μετάλλιο για Μάντη - Καγιαλή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με την τρίτη θέση ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στο πρωτάθλημα Βόρειας Αμερικής οι Μάντης - Καγιαλής στα 470. Πέμπτες οι Μπόζη - Κλωναρίδου στις γυναίκες.

Μπορεί τα ελληνικά πληρώματα να πήγαν στο πρωτάθλημα Βόρειας Αμερικής στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το παγκόσμιο κύπελλο του Μαϊάμι, ωστόσο ολοκλήρωσαν την παρουσία τους εκεί με ένα μετάλλιο.

Συγκεκριμένα, οι Τάκης Μάντης και Παύλος Καγιαλής κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στα 470 με 45 βαθμούς ποινής.

Παρά το γεγονός ότι στις πρώτες δύο ιστιοδρομίες δεν τα πήγαν καλά (στην πρώτη τερμάτισαν 23οι και στη δεύτερη είδαν μαύρη σημαία), η συνέχεια ήταν εντυπωσιακή για τους χάλκινους Ολυμπιονίκες του Ρίο. Με δύο πρωτιές, μία δεύτερη και δύο τρίτες θέσεις κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο και να δείξουν ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση.

Σταθερή παρουσία στις γυναίκες είχαν και οι Μαρία Μπόζη και Ραφαηλίνα Κλωναρίδου. Το ελληνικό δίδυμο ολοκλήρωσε τον αγώνα του στην πέμπτη θέση της γενικής κατάταξης και επιβεβαίωσε τη σταθερά ανοδική του πορεία.

Επόμενος στόχος και για τα δύο πληρώματα είναι το παγκόσμιο κύπελλο που θα διεξαχθεί το διάστημα 22-28 Ιανουαρίου στο Μαϊάμι.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ