ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Χάλκινοι στο Ίερ οι Μάντης - Καγιαλής

ΡΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2016 / ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ ΚΑΓΙΑΛΗΣ-ΜΑΝΤΗΣ.(EUROKINISSI-FOTOARENA)
ΡΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2016 / ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ ΚΑΓΙΑΛΗΣ-ΜΑΝΤΗΣ.(EUROKINISSI-FOTOARENA) EUROKINISSI

Οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Ίερ με το χάλκινο μετάλλιο στα 470. Όγδοες οι Μπόζη και Κλωναρίδου. (VIDEO)

Με ένα ακόμα μετάλλιο σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Ίερ οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής. Οι Ολυμπιονίκες του Ρίο κατέλαβαν την όγδοη θέση στην κούρσα μεταλλίων και έτσι ανέβηκαν στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Το κορυφαίο ελληνικό πλήρωμα στα 470 είχε τρεις κακές ιστιοδρομίες (5η, 7η και 8η) και έτσι δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

Οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους έχοντας 73 βαθμούς ποινής με τους Αυστραλούς, Μπλέτσερ και Ράιαν να κατακτούν το χρυσό μετάλλιο με 18 β.π, ενώ δεύτεροι ήταν οι Σουηδοί Φοκ και Ντάκαμαρ με 52 β.π.

Την ίδια ώρα η Μαρία Μπόζη και η Ραφαλήνα Κλωναρίδου κατάφεραν με το "ντεμαράζ" τους στις τελευταίες ιστιοδρομίες όχι μόνο να μπουν στην κούρσα μεταλλίων αλλά να πάρουν και την 8η θέση έχοντας 83 βαθμούς ποινής μόλις έναν περισσότερο από το γαλλικό πλήρωμα.

Δείτε την κούρσα μεταλλίων στους άνδρες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ