ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Τρίτος στο Μαϊάμι ο Μιτάκης

Τρίτος στο Μαϊάμι ο Μιτάκης

Ο Γιάννης Μιτάκης πραγματοποίησε εξαιρετικές κούρσες στην κατηγορία Φινν και ανέβηκε στην τρίτη θέση της κατάταξης στο παγκόσμιο κύπελλο της ISAF.

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Γιάννης Μιτάκης στις δύο τελευταίες κούρσες της κατηγορίας Φινν στο παγκόσμιο κύπελλο της ISAF που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Μαϊάμι.

Ο Έλληνας πρωταθλητής πήρε δύο πρωτιές και μετά από έξι κούρσες ανέβηκε στην τρίτη θέση της γενικής βαθμολογίας με 24 βαθμούς σε σύνολο 41 σκαφών. Προηγείται ο Βρετανός Ζ. Σκοτ με 12β και ακολουθεί ο Αυστραλός Τζ. Λίλει με 17β.

Στα 470 οι Π. Μάντης και Π. Καγιαλής είναι 3οι με 24 βαθμούς. Έχουν γίνει έξι ιστιοδρομίες και προηγούνται οι Άγγλοι Λ. Πατιένς-Ε. Ουίλις με 11β. Ακολουθούν οι Αυστραλοί Μ. Μπέλχερ-Ο. Ράιαν με 17β.

Σημαντικά ανέβηκαν οι Π. Καμπουρίδης-Ε. Παπαδόπουλος, οι οποίοι βρίσκονται στην 10η θέση σε σύνολο 45 σκαφών. Στα RSX ο Βύρωνας Κοκκαλάνης έπεσε στην 7η θέση με 45 βαθμούς, διότι στην όγδοη ιστιοδρομία τερμάτισε 23ος. . Στην 9η ήταν πρώτος και είναι κοντά με τους πρωτοπόρους. Προηγείται ο Γάλλος Τ. Γκογιάρντ με 33β, δεύτερος είναι ο Βρετανός Ν. Ντέμπσει με 34β και τρίτος ο Ολλανδός Ντ.Φ. Ραισελμπέργκερ με 35β. Τρέχουν 66 σκάφη.

Στα 49er έχουν διεξαχθεί 9 ιστιοδρομίες και αγωνίζονται 57 σκάφη . Οι Γ.Παναγιωτίδης – Δ.Μπενάκης είναι 45οι με 134β και οι Σ.Σωτηρίου – Θ.Πολυχρονίδης 50οι με 167β

Στα laser std και μετά από επτά κούρσες ο Ευάγγελος Χειμώνας είναι 46ος με 142β σε 111 σκάφη. Στα nacra 17 οι Σ.Μπεκατώρου –Κ Τριγκώνης ξεπέρασαν τα πολλά προβλήματα με το σκάφος τους και έτρεξαν στην 8η και 9η κούρσα τερματίζοντας 5 και 11 αντίστοιχα. Στην γενική βαθμολογία είναι 40οι σε 49 σκάφη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ