ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Τρίτος ο Μουζάκης στο Μπουργκάς

Τρίτος ο Μουζάκης στο Μπουργκάς

Ο Ιωάννης Χρήστος Μουζάκης βρίσκεται στην τρίτη θέση στη γενική βαθμολογία στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Οπτιμιστ που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας.

Μέσα στα μετάλλια εξακολουθεί να είναι ο Ι. Χ. Μουζάκης στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Οπτιμιστ που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας. Στην 5η και 6η ιστιοδρομία ο ιστιοπλόος του Ν.Ο.Τ.Κ τερμάτισε 14 και 6 αντίστοιχα και με 13 βαθμούς είναι 3ος στη γενική βαθμολογία των 153 σκαφών.

Το πρωτάθλημα είναι open και στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Αυστραλός Μ. Ουίλσον με τους ίδιους βαθμούς. Άρα, ο Ελληνας αθλητής είναι 2ος στην Ευρώπη και βρίσκεται μόλις 5 βαθμούς πίσω από τον Τούρκο Κ. Ερτούρκ.

Πολύ καλά πάει και ο Ι. Δ. Δέδες- Ντεντόπουλος. Ο αθλητής του Ν.Ο.Κ.Β είναι 9ος με 23 βαθμούς. Ο Δ. Μπήτρος βρίσκεται στην 23η θέση με 46 βαθμούς και ο Θ. Ζήσης στην 46η με 87 βαθμούς.

Στα κορίτσια και μετά απο 6 κούρσες και οι τρεις Ελληνίδες συμμετέχουν στον χρυσό στολίσκο των 54 σκαφών. Η Βαν Ντερ Βάιντεν είναι 12η με 44 βαθμούς, η Ο. Παρδαλή 23η με 68 βαθμούς και η Β. Βλαχάκη 33η με 78 βαθμούς.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Τα πιο καυτά μοντέλα που θα τρελάνουν την καλοκαιρινή Αθήνα

Κάναμε το τελευταίο casting πριν κλείσουν τα πρακτορεία για καλοκαιρινές διακοπές. Ιδού τα αποτελέσματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24