ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Όπτιμιστ της Πορτογαλίας

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Όπτιμιστ της Πορτογαλίας

Στην Βιλαμούρα της Πορτογαλίας βρίσκεται σε εξέλιξη το παγκόσμιο πρωτάθλημα Όπτιμιστ με την συμμετοχή255 σκαφών, πέντε από τα οποία είναι ελληνικά. Διαβάστε τι συμβαίνει με τις ελληνικές συμμετοχές.

Στην Βιλαμούρα της Πορτογαλίας βρίσκεται σε εξέλιξη το παγκόσμιο πρωτάθλημα Οπτιμιστ με την συμμετοχή 255 σκαφών, πέντε από τα οποία είναι ελληνικά.

Μετά και την 6η ιστιοδρομία, καλύτερος Ελληνας είναι ο Ι.Κεφαλλωνίτης, ο οποίος στις δύο τελευταίες κούρσες τερμάτισε 3ος και 4ος αντίστοιχα στο γκρουπ του και ανέβηκε στην 34η θέση της γενικής κατάταξης με 53 βαθμούς.

Ακολουθούν ο Α. Παπαδημητρίου στην 51η θέση με 67β, ο Γ. Παπαδάκος στην 57η με 74β, η Α. Σπανάκη στην 60η με 78β και ο Χ. Ι. Μουζάκης στην 73η με 87 βαθμούς.

Το Πανελλήνιο Κύπελλο 11 χρόνων στα Όπτιμιστ

Στην πανέμορφη Καλαμάτα ξεκίνησε το πανελλήνιο κύπελλο των 11χρονων στα Όπτιμιστ που συνδιοργανώνουν ο ΝΟ Καλαμάτας « ΠΟΣΕΙΔΩΝ» και ο ΝΑΣ «ΑΙΟΛΟΣ» υπό την αιγίδα της ΕΙΟ.

Τρέχουν 264 σκάφη και έχουν γίνει οι πρώτες 4 ιστιοδρομίες. Προηγείται ο Ι. Βαλιάδης του ΝΟΠΦ με 3 βαθμούς και ακολουθούν ο Δ. Σουρλατζής του ΝΟ Δελφιναρίου με 7β και ο Σ. Τσάκος του ΝΟΠΦ με 8 βαθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ