ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Το HMRT 2017 σαλπάρει με πρώτο σταθμό τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης!

Το HMRT 2017 σαλπάρει με πρώτο σταθμό τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης!

Πιστό στο καθιερωμένο, εδώ και τέσσερα πλέον χρόνια, ραντεβού του με τον κόσμο της ιστιοπλοΐας, το Hellenic Match Racing Tour έρχεται να ανοίξει τα πανιά του για νέες "περιπέτειες" στα νερά του Αιγαίου.

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης, με επίσημο χορηγό την Groupama Ασφαλιστική, θα αποτελέσει τον πρώτο σταθμό του Hellenic Match Racing Tour 2017. Από τις 19-21 Μαΐου, οι οκτώ κορυφαίες ομάδες θα διαγωνιστούν δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό για την πρώτη νίκη της χρονιά κάνοντας παράλληλα και ένα σημαντικό βήμα για την διεκδίκηση του τίτλου του Πρωταθλητή.

Το μαγευτικό φυσικό τοπίο της Βουλιαγμένης σε συνδυασμό με τις ιδανικές εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Β. θα αποτελέσουν τον καλύτερο σύμμαχο των αθλητών στην προσπάθειά τους, αλλά και το δέλεαρ για τους τυχερούς που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον μεγάλο τελικό από HMRT VIP Lounge.

Στον ειδικά διαμορφωμένο –για τις ανάγκες τις περίστασης- χώρο του εντευκτηρίου του Ναυτικού Ομίλου και με φόντο τον πανέμορφο κόλπο του Λαιμού, εκλεκτοί καλεσμένοι, χορηγοί και δημοσιογράφοι, θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν ώρες χαλάρωσης και διασκέδασης. Η πρωτοποριακή ζωντανή περιγραφή των αγώνων θα δώσει τη σκυτάλη σε ένα μεγάλο πάρτι υπό τους ήχους του dj set που θα επιμεληθεί ειδικά για την βραδιά ο Nick Zois.

Μια εμπειρία αισθήσεων με champagne cocktails απο την G. H. Mumm, μαθήματα Surf με την βοήθεια της τεχνολογίας και ένας πρωτότυπος διαγωνισμός αεροπορικών εισιτηρίων από την QATAR AIRWAYS, παρουσίαση της νέας PORSCHE 718 Boxster, φιλοξενία σε ειδικό VIP Boat προσφορά της ISTION Yachting και κληρώσεις με μοναδικά δώρα είναι κάποια από τα highlights της ημέρας για τους τυχερούς που θα βρεθούνε την Κυριακή 21 Μαΐου στο Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ