ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Το "ευχαριστώ" του Άντερσεν στην ΕΙΟ

Το "ευχαριστώ" του Άντερσεν στην ΕΙΟ

Ευχαριστήρια επιστολή στην διοίκηση της ΕΙΟ και προσωπικά στον πρόεδρό της Αντώνη Δημητρακόπουλο έστειλε ο Κιμ Άντερσεν.

Ο πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας ιστιοπλοϊας ευχαρίστησε τους Ελληνες παράγοντες για την φιλοξενία τους πριν λίγες μέρες στην Αθήνα και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι σύντομα η χώρα μας θα είναι σε θέση να διοργανώσει έναν μεγάλο διεθνή αγώνα υπό την αιγίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας.

Αναλυτικά η επιστολή του Κιμ Άντερσεν αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητέ Πρόεδρε,

Ευχαριστώ για το χρόνο που διαθέσατε  να με καλωσορίσετε τόσο φιλόξενα και για το ενδιαφέρον σας για την Παγκόσμια Ομοσπονδία, καθώς και για την ισχυρή αφοσίωση και την υποστήριξή σας.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τον ανοιχτό και εποικοδομητικό διάλογό μας, ο οποίος- αισθάνομαι- ότι άγγιξε πολλά από τα μείζονα ζητήματα για την πρόοδο της ιστιοπλοΐας. Πιστεύω ότι καλύψαμε τα κύρια ερωτήματα και τις ανησυχίες σας όσον αφορά στους σημαντικούς στόχους της Παγκόσμιας Ιστιοπλοΐας.

Ειδικότερα, επισημαίνω ότι είχατε σοβαρές ανησυχίες σχετικά με τη δομή της διακυβέρνησης και το γεγονός ότι η Παγκόσμια Ομοσπονδία  λειτουργεί σύμφωνα με το αγγλικό δίκαιο, σε αντίθεση με το Ευρωπαϊκό Δίκαιο. Αυτό είναι ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα, το οποίο διατυπώνει  το ερώτημα εάν η παρούσα δομή διακυβέρνησης είναι σύμφωνη με τις σύγχρονες συνθήκες. Πρέπει, επίσης, να είναι ένα σημαντικό ζήτημα για το Mid-Year Meeting  και θα ήθελα να τονίστε αυτό το ζήτημα, δεδομένου ότι είναι πλέον ανάγκη  να τεθεί τώρα.

Το ενδιαφέρον και η επιθυμία να φιλοξενήσετε διεθνείς διοργανώσεις είναι πολύ ευπρόσδεκτα. Σε βραχυπρόθεσμο ορίζοντα πρέπει να διευκρινίσουμε τη δομή του Παγκοσμίου Κυπέλλου προκειμένου να την κάνουμε να λειτουργήσει σωστά τόσο για τους ιστιοπλόους όσο για και τους διοργανωτές, δημιουργώντας την ίδια στιγμή εμπορική αξία για τους ιστιοπλόους και την Παγκόσμια Ιστιοπλοΐα.

Παρακαλώ ελέγξτε  με το γραφείο  τις διαδικασίες υποβολής αιτήματος για τα σημαντικά παγκόσμια events – δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι έχετε τον ιδανικό χώρο και μεγάλη εμπειρία για να αναλάβετε μια τέτοια διοργάνωση.

Απόλαυσα πολύ τη συντροφιά σας και θέλω να σας ευχαριστήσω και πάλι για την φιλοξενία . Ελπίζω να ξανασυναντηθούμε σύντομα.»

Με θερμούς χαιρετισμούς

Kim Andersen

Πρόεδρος World Sailing"

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Τροχαίο με την Πόρσε: Δεν τα βρήκαν ασφαλιστική - Πατμάνογλου

Ο τραγικός πατέρας που βρέθηκε σήμερα στην Ευελπίδων αξιώνει από την οικογένεια Βακάκη περίπου 1,5 εκατ. ευρώ για την ηθική βλάβη που υπέστη από τον θάνατο της συζύγου και του γιου του

9 ελληνικά τραγούδια που θα μπορούσαν να είναι και διηγήματα

Τι κοινό έχει ο Σιδηρόπουλος με τον Χατζιδάκι;

Πρόκληση Μέτα: Βάζει 'νάρκη' στα θαλάσσια σύνορα Ελλάδας - Αλβανίας

Ο πρόεδρος της Αλβανίας εμφανίζεται να αρνείται να υπογράψει διάταγμα με το οποίο εξουσιοδοτείται η κυβέρνηση των Τιράνων να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις για τα θαλάσσια σύνορα στο Ιόνιο με την Ελλάδα

Η πιο άσχημη πόλη της Ελλάδας

Βγάζουμε αγνή και ανόθευτη χολή απέναντι στις χειρότερες πόλεις της χώρας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24