ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Την 4η θέση κατέλαβε ο Χουσιάδας στα Κανάρια Νησιά

Την 4η θέση κατέλαβε ο Χουσιάδας στα Κανάρια Νησιά
NIKOS ZAGAS PHOTOGRAPHY

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο Κωνσταντίνος-Οδυσσέας Χουσιάδας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας Λέιζερ ανδρών-νέων ανδρών που ολοκληρώθηκε στα Κανάρια Νησιά.

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο Κωνσταντίνος-Οδυσσέας Χουσιάδας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας Λέιζερ ανδρών-νέων ανδρών που ολοκληρώθηκε στα Κανάρια Νησιά. Στη γενική βαθμολογία και μετά από 11 κούρσες ο νεαρός ιστιοπλόος του ΝΟΒ τερμάτισε 9ος με 98 βαθμούς σε σύνολο 42 σκαφών, όμως στην κατηγορία U21 κατέλαβε την 4η θέση μεταξύ 31 σκαφών.

Καλά πήγε και ο Κ. Σταματίου-Μερακλής, ο οποίος τερμάτισε 16ος στη γενική και 11ος στην κατηγορία U 21. Στα Ράντιαλ γυναικών έγιναν 12 κούρσες και η Β. Καραχάλιου τερμάτισε 52η, ενώ η Α. Φακίδη κατέλαβε την 70η θέση σε σύνολο 99 σκαφών. Στα Στάνταρντ έγιναν επίσης 12 ιστιοδρομίες και ο Ε. Χειμώνας ήρθε 60ος, ο Χ. Μαυρογεώργης 61ος και ο Α. Μπουγιούρης 77ος μεταξύ 125 σκαφών.

Αγώνες πρόκρισης για την Εθνική ομάδα Όπτιμιστ

Μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία σημείωσε ο πρώτος αγώνας επιλογής των αθλητών της κατηγορίας Οπτιμιστ που θα λάβουν μέρος στην πρόκριση για την συγκρότηση της εθνικής ομάδας. Η διοργάνωση έγινε στις εγκαταστάσεις του ΝΟ Κατοίκων Βουλιαγμένης και οι 216 αθλητές και αθλήτριες έτρεξαν έξι ιστιοδρομίες. Τις δύο πρώτες θέσεις πήραν δύο αδέλφια του ΙΟΠ. Νικήτρια ήταν η Αριάδνη Σπανάκη και δεύτερος ο Οδυσσέας Σπανάκης, οι οποίοι συγκέντρωσαν από 8 βαθμούς. Τρίτος ήταν ο Ιάσωνας Κεφαλλωνίτης του ΝΟΚαλαμακίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ