ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Συγχαρητήρια του ΝΟΤΚ στους Αθανασόπουλο και Τάσσιο

Συγχαρητήρια του ΝΟΤΚ στους Αθανασόπουλο και Τάσσιο
G.A.FOTOGRAF

Ο Ναυτικός Όμιλος Τζιτζιφιών Καλλιθέας συνεχάρη με ανακοίνωση του τους αθλητές του Τέλη Αθανασόπουλο και Δημήτρη Τάσσιο για την κατάκτηση του Παγκόσμιου πρωταθλήματος στα 420 Κ17.

Με τον τίτλο των Παγκόσμιων πρωταθλητών στην κατηγορία Κ17 των 420 επιστρέφουν από το Σαν Ρεμό της Ιταλίας οι Τέλης Αθανασόπουλος και Δημήτρης Τάσσιος και ο Ναυτικός Όμιλος Τζιτζιφιών Καλλιθέας συνεχάρη με ανακοίνωση του τους αθλητές του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Παγκόσμιοι πρωταθλητές στα 420 U17 οι αθλητές του ΝΟΤΚ Τέλης Αθανασόπουλος και Δημήτρης Τάσσιος και 6η θέση στις γυναίκες οι Σουζάννα Μπακατσιά και Νικολέττα Παπαγεωργίου μετά την ολοκλήρωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος 420 στο Σαν Ρέμο της Ιταλίας!

Μια ακόμη μεγάλη διάκριση για τον ιστορικό όμιλο που χρόνια τώρα προάγει τον αθλητισμό και φέρνει διακρίσεις στην χώρα πρωταθλητές σε Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο αλλά και Ολυμπιονίκες. Περήφανη η Ελλάδα και ο ΝΟΤΚ !!! Συγχαρητήρια!"

Στον ΝΟΤΚ το Ανοικτό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σκαφών 420 το 2017

Παράλληλα, ο Ναυτικός Όμιλος Τζιτζιφιών Καλλιθέας ανακοίνωσε την ανάληψη του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2017: "Το Ανοικτό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σκαφών 420 για το 2017 ανέθεσε στο ΝΟΤΚ η διεθνής κλάση σκαφών 420 της Παγκόσμιας Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας ISAF, αναγνωρίζοντας την τεχνογνωσία και την επιτυχία των διοργανώσεων του παγκοσμίου πρωταθλήματος 420 το 2008 και του Ανοικτού Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος 470 το 2014 .... του Ναυταθλητικού Ομίλου Τζιτζιφιών Καλλιθέας !!! Στην διοργάνωση αναμένεται να λάβουν μέρος περισσότερα από 250 σκάφη με 500 αθλητές και τους συνοδούς τους από 35 κράτη!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ