ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Στην Πάτρα το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων

laser-europe
hellas
laser-europe hellas ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά τους Παράκτιους αγώνες η Πάτρα διεκδίκησε και πήρε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων στην κατηγορία Λέιζερ 4.7. το οποίο θα διεξαχθεί το διάστημα 7-14 Απριλίου.

Μία πολύ μεγάλη διοργάνωση θα φιλοξενήσει η Πάτρα τον Απρίλιο του 2018. Πρόκειται για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νεότητας στην κατηγορία Λέιζερ 4.7. Τον σπουδαίο αυτό αγώνα, στον οποίο θα συμμετάσχουν οι καλύτεροι Ευρωπαίοι ιστιοπλόοι της κατηγορίας, θα διοργανώσει ο Α.Ι.Ο. Ρίου Πάτρας «Ιάσων» από 7 έως 14 Απριλίου.

Τον Ιανουάριο, μάλιστα, και συγκεκριμένα από 3 έως 6 του μήνα θα διεξαχθεί test event, έτσι ώστε οι διοργανωτές να προετοιμαστούν ακόμα καλύτερα για το πρωτάθλημα και οι ξένοι αθλητές να πάρουν μια πρώτη γεύση από τον θαλάσσιο στίβο.

Αυτή είναι η δεύτερη μεγάλη διοργάνωση που αναλαμβάνει η Πάτρα μέσα σε λίγους μήνες. Ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες τόσο της αρμόδιας Επιτροπής Διεκδίκησης όσο και της Κυβέρνησης, μέσω του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, ανατέθηκαν στην πρωτεύουσα της Αχαΐας οι 2οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες του 2019.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ