ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Στην κορυφή του κόσμου οι Μάντης - Καγιαλής!

Στην κορυφή του κόσμου οι Μάντης - Καγιαλής!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Μάντης - Καγιαλής μετά την πρωτιά τους στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανέβηκαν τέσσερις θέσεις φτάνοντας στην κορυφή της Παγκόσμιας Κατάταξης της κατηγορίας 470.

Μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής ανέβηκαν στην κορυφή και την Παγκόσμιας Κατάταξης της κατηγορίας 470.

Συγκεκριμένα οι Μάντης - Καγιαλής έφτασαν στην κορυφή συγκεντρώνοντας 921 βαθμούς με τους Φοκ και Ντάκχαμαρ από τη Σουηδία να είναι δεύτεροι με 908 και τους Μπέχλερ και Ράιαν από την Αυστραλία στην τρίτη με 885.

Στην 59η θέση έπεσαν οι Καμπουρίδης και Παπαδόπουλος με 155 βαθμούς, ενώ οι Παπουτσόγλου και Ορφανός είναι στην 88η. Στις γυναίκες στα 470 η Μαρία Μπόζη και η Ραφαλίνα Κλωναρίδου είναι στην 17η θέση έχοντας 436 βαθμους.

Στα Laser Radial η Βασιλεία Καραχάλιου κέρδισε 12 θέσεις στην Παγκόσμια Κατάταξη και ανέβηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της Νο 13 έχοντας 773 βαθμούς. Στα Finn ο Ιωάννης Μιτάκης έπεσε εννιά θέσεις φτάνοντας στην 32η με 364 βαθμούς, ενώ στα Nacra 17 η Σοφία Μπεκατώρου με τον Δημήτρη Μπενάκη είναι στην 50η θέση με 133 βαθμούς

Ο Βύρωνας Κοκκαλάνης είναι στην 33η θέση με 446 βαθμούς στο RS:X των ανδρών, ενώ η Αγγελική Σκαρλάτου είναι στην 69η θέση στις γυναίκες με 142 βαθμούς.

Δείτε εδώ αναλυτικά την κατάταξη σε όλες τις κατηγορίες.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ