ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Στην κορυφή του Ευρωπαϊκού ο Λίβας

Στην κορυφή του Ευρωπαϊκού ο Λίβας

Ο Βασίλης Λίβας συνεχίζει να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Όπτιμιστ που διεξάγεται στο Κροτόνε όντας στην πρώτη θέση της κατάταξης.

Εκπληκτική εμφάνιση εξακολουθεί να πραγματοποιεί ο Βασίλης Λίβας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Οπτιμιστ που διεξάγεται στο Κροτόνε της Ιταλίας. Στην τέταρτη ιστιοδρομία ο ιστιοπλόος του Ν.Ο Καλαμακίου τερμάτισε 2ος και με 15 βαθμούς ανέβηκε στην 1η θέση σε σύνολο 185 σκαφών!

Στα αγόρια πολύ καλά πάει και ο Οδυσσέας Σπανάκης (Ι.Ο.Π), ο οποίος τερμάτισε 8ος και στην γενική κατάταξη είναι 11 ος με 37 βαθμούς.

Από εκεί και πέρα ο Αναστάσιος Γκαρίπης (Ο.Φ.Θ) είναι 35ος με 63 βαθμούς, ο Βασίλης Μπούμπης (Ν.Ο.Β) 38 ος με 67β και ο Νίκος Αντωνακόπουλος (Σ.Ε.Α.Ν.Α.Τ.Κ) 51 ος με 85 βαθμούς.

Στα κορίτσια πολύ καλά πάει η Μελίνα Παππά του ΙΟΠ , η οποία στην τέταρτη κούρσα τερμάτισε 4 η και με 19 βαθμούς παραμένει στην 5 η θέση σε σύνολο 105 σκαφών. Η διαφορά της, μάλιστα, με τις τέσσερις πρώτες αθλήτριες είναι πολύ μικρή ( από 7 έως 3 βαθμοί).

Καλή εμφάνιση πραγματοποιεί και η Μαρία Τσαμοπούλου του ίδιου ομίλου που είναι 16 η με 43 βαθμούς, ενώ η Δήμητρα Βαρθολομαίου (επίσης του ΙΟΠ) είναι 46η με 100 βαθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ