ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Στη δέκατη θέση η Ελλάδα στο ευρωπαϊκό

Στη δέκατη θέση η Ελλάδα στο ευρωπαϊκό

Οι Δέδες – Ντεντόπουλος, Σταματιάδης, Βλαχάκη και Καλιτζογλίδου κατέλαβαν τη 10η θέση στο ομαδικό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας Όπτιμιστ που ολοκληρώθηκε στην λίμνη Ντι Λέτρο της Ιταλίας.

Την 10 η θέση κατέλαβε η Ελλάδα στο ομαδικό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας Όπτιμιστ που ολοκληρώθηκε στην λίμνη Ντι Λέτρο της Ιταλίας. Πρώτη ήταν η Σουηδία και ακολούθησαν η Τουρκία και η Γερμανία. Την ομάδα μας αποτελούσαν οι Ι. Δέδες – Ντεντόπουλος, Α. Σταματιάδης, Β. Βλαχάκη και Γ. Καλιτζογλίδου.

ΦΙΝΑΛΕ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΛΕΙΖΕΡ ΡΑΝΤΙΑΛ

Με τρία σκάφη συμμετείχε η χώρα μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Λέιζερ Ράντιαλ που ολοκληρώθηκε στο Μέντεμπλινκ της Ολλανδίας. Στους άντρες έγιναν 10 ιστιοδρομίες και ο Λ.Ζαμίτ κατέκτησε την 19 η θέση με 158 βαθμούς σε σύνολο 63 σκαφών.

Στις γυναίκες επίσης μετά από 10 κούρσες η Β. Καραχάλιου κατέλαβε την27 η θέση με 122 βαθμούς και η Α. Φακίδη την 32 η με 136 βαθμούς μεταξύ των 50 σκαφών που έτρεξαν στον χρυσό στολίσκο.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

INFOGRAPHIC

Τα υποβρύχια της Μεσογείου. Οι συσχετισμοί δυνάμεων Ελλάδας Τουρκίας

Ποια είναι η χώρα που διαθέτει τα περισσότερα υποβρύχια στην Ευρώπη και ποιες είναι οι οκτώ χώρες της Μεσογείου που έχουν στην κατοχή τους

Γιατί ο Νεϊμάρ δεν θα γίνει ποτέ σπουδαίος

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής μας δίνει όλο και περισσότερες αφορμές να θεωρήσουμε ότι θα μείνει για πάντα ένας ανώριμος παικταράς.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κόλαση στο Αφρίν: Στο έλεος λεηλασιών και καταστροφών από τους 'απελευθερωτές΄ του Ερντογάν

Οι δυνάμεις που κατέλαβαν την πόλη αρπάζουν τα πάντα στο πέρασμά τους, από τρόφιμα μέχρι κοσμήματα, μεταφέροντας ότι λεηλατούν εκτός πόλης με κομβόι φορτηγών

Ένας δημοσιογράφος ακολούθησε τον κατά πολλούς πιο γρήγορο Έλληνα ράπερ από τον Βύρωνα μέχρι τη Σπάρτη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24