ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Στα χέρια της Εισαγγελίας το εξώδικο της Καραχάλιου

Στα χέρια της Εισαγγελίας το εξώδικο της Καραχάλιου

Η πλευρά της Βασιλείας Καραχάλιου κατέθεσε τη Δευτέρα (27/11) εξώδικη πρόσκληση προς την ΕΙΟ για το γεγονός ότι η Ομοσπονδία δεν έχει ακόμα δώσει τα πρακτικά που ζήτησε η αθλήτρια.

Η κόντρα της Βασιλείας Καραχάλιου με την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, αν δεν λυθεί στα γραφεία της ΕΟΕ τότε είναι πιθανό να λυθεί στα δικαστήρια. Υπενθυμίζουμε ότι η ΕΙΟ έχει καλέσει την αθλήτρια να απολογηθεί στην Πειθαρχική της Επιτροπή.

Την ίδια ώρα η πλευρά της αθλήτριας απάντησε με εξώδικο.

Όπως είχε ενημερώσει, προσέφυγε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών για το γεγονός ότι δεν της έχουν παραδοθεί απομαγνητοφωνημένα πρακτικά της συνεδρίασης από την οποία προέκυψε η απόφαση για την κλήση της σε απολογία και στην οποία υπήρξε η παραίτηση της Βάλιας Εσμέρογλου Φαφαλιού.

Συγκεκριμένα, η πλευρά της Καραχάλιου είχε αναφέρει ότι: "Παρά την από 3/11/2017 εξώδικη πρόσκλησή προς την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και την δια της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αίτηση, να παραδοθούν η απόφαση με αριθμό πρακτικών 962 της συνεδρίασης της 27ης Οκτωβρίου 2017 του Διοικητικού Συμβουλίου, τα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά της άνω συνεδρίασης, και η επιστολή παραίτησης της Ειδικής Γραμματέως και Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Ι.Ο., Βάλιας Εσμέρογλου Φαφαλιού, η Ε.Ι.Ο. αρνείται μέχρι σήμερα να απαντήσει και παραδώσει τα έγγραφα. Για το λόγο αυτό τη Δευτέρα θα κατατεθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, μηνυτήρια αναφορά προκειμένου να διερευνήσει την υπόθεση και την τυχόν διάπραξη ποινικών αδικημάτων από τη Διοίκηση της Ομοσπονδίας".

Την ίδια ώρα ο Σπύρος Καπράλος λειτουργεί ως "πυροσβέστης" στη συγκεκριμένη. Για αυτό το λόγο έχει καλέσει τις δύο πλευρές σε συνάντηση ώστε να βρεθεί μία λύση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ