ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Σπουδαίες ιστιοπλοϊκές μάχες ανοιχτά της Χίου

Σπουδαίες ιστιοπλοϊκές μάχες ανοιχτά της Χίου

Για τρίτη ημέρα συνεχίστηκαν στη Χίο οι αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης που διοργανώνει ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χίου.

Για τρίτη ημέρα συνεχίστηκαν στη Χίο οι σπουδαίοι αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης που διοργανώνει ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χίου σε συνεργασία με την Επιτροπή Ανοιχτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, με τον άνεμο να βοηθά όλα τα σκάφη!

Η ένταση του έφτασε και τα 22 μίλια με αποτέλεσμα η ιστιοδρομία ως τις Οινούσσες και πίσω, να γίνει αρκετά γρήγορα, προσφέροντας όμορφο θέαμα σε όλους τους Χιώτες που παρακολούθησαν τον αγώνα από τη στεριά!

Τα πέντε πρώτα σκάφη στην open κατηγορία μετά τη συμπλήρωση πέντε ιστιοδρομιών είναι:

1) MORPHEUS με κυβερνήτη τον Signian Sumer

2) ELLINIXX – ΜUSTO με κυβερνήτη το Στέργιο Λεονταρίδη

3) PEGA-MUSTO-ATHENIAN με κυβερνήτη το Δημήτριο Αλεβιζάκη

4) CODE ZERO-VODAFONE με κυβερνήτη τον Μιχάλη Μπελέγρη

5) ANATELOUSSA AFRODITI με κυβερνήτη το Γιώργο Αυγερινό

Χωρίς το τουρκικό σκάφος που μετέχει στην open κατηγορία, την πέμπτη θέση στο Πανελλήνιο ORC καταλαμβάνει το BLACK JACK και η πεντάδα γίνεται:

1) ELLINIXX – ΜUSTO με κυβερνήτη το Στέργιο Λεονταρίδη

2) PEGA-MUSTO-ATHENIAN με κυβερνήτη το Δημήτριο Αλεβιζάκη

3) CODE ZERO-VODAFONE με κυβερνήτη τον Μιχάλη Μπελέγρη

4) ANATELOUSSA AFRODITI με κυβερνήτη το Γιώργο Αυγερινό

5) BLACK JACK με κυβερνήτη το Mάρκο Χατζηκυριακάκη

Tα αποτελέσματα της 5ης ιστιοδρομίας ως τις Οινούσσες και πίσω:

1) BLACK JACK με κυβερνήτη το Mάρκο Χατζηκυριακάκη

2) MORPHEUS με κυβερνήτη τον Signian Sumer

3) ELLINIXX – ΜUSTO με κυβερνήτη το Στέργιο Λεονταρίδη

4) CODE ZERO-VODAFONE με κυβερνήτη τον Μιχάλη Μπελέγρη

5) PEGA-MUSTO-ATHENIAN με κυβερνήτη το Δημήτριο Αλεβιζάκη

Ο κυβερνήτης του ELLINIXX – ΜUSTO, Στέργιος Λεονταρίδης, που προηγείται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, είπε μετά τον αγώνα: "Είμαστε ευχαριστημένοι, καθώς εμείς προσπαθούμε για το καλύτερο και νομίζω ότι πηγαίνουμε αρκετά καλά. Ο θαλάσσιος στίβος ανοιχτά της Χίου στο στενό με το Τσεσμέ είναι εξαιρετικός και μας δίνει το πεδίο για όμορφο αγώνα, ενώ είναι εξαιρετική η διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος από τον Ιστιοπλοϊκό Ομιλο Χίου. Το νησί είναι ξεχωριστό και δυστυχώς είναι λανθασμένη η εικόνα που έχει δημιουργηθεί με τους πρόσφυγες".

O κυβερνήτης του PEGA-MUSTO-ATHENIAN, Δημήτρης Αλεβιζάκης δήλωσε: "Φέτος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Χίου έχουμε σκληρές μονομαχίες που κάνουν τον αγώνα συναρπαστικό ως το τέλος. Εδώ βρίσκονται τα καλύτερα πληρώματα και δίνουν συνεχώς τον καλύτερο τους εαυτό, αυτό προσπαθούμε να κάνουμε και εμείς για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα".

Την Παρασκευή, τέταρτη και τελευταία ημέρα των αγώνων, είναι προγραμματισμένος αγώνας όρτσα – πρίμα, ενώ το βράδυ θα γίνουν όλες οι απονομές στην Τελετή Λήξης.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ORC γίνεται υπό την αιγίδα του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χίου, του Επιμελητηρίου Χίου και της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων.

Δείτε το τελευταίο βίντεο για το Πανελλήνιο ORC

https://www.youtube.com/watch?v=ejBdzz4e6vw

Για πληροφορίες

http://www.chiorc.gr/offshore2016

www.facebook.com/greeknationalchampionship2016

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ