ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Πρώτος ο Μιτάκης, τρίτη η Καραχάλιου

Πρώτος ο Μιτάκης, τρίτη η Καραχάλιου

Κανονικά διεξήχθησαν τη δεύτερη ημέρα όλες οι ιστιοδρομίες με τον Γιάννη Μιτάκη να είναι πρώτος στα Finn και τη Βασιλεία Καραχάλιου τρίτη στα Laser Radial.

Μετά τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι ιστιοπλόοι κατά την πρώτη ημέρα του παγκοσμίου κυπέλλου που διεξάγεται στο Μαϊάμι σήμερα διεξήχθησαν κανονικά όλες οι ιστιοδρομίες με δύο ελληνικά σκάφη να ξεχωρίζουν.

Ο Γιάννης Μιτάκης στις τρεις ιστιοδρομίες που έγιναν κατέλαβε μία όγδοη, μία τρίτη και μία πρώτη θέση και με αυτά τα αποτελέσματα να είναι στην κορυφή της κατάταξης με τέσσερις βαθμούς ποινής.

Στην τρίτη θέση στα Laser Radial βρίσκεται η Βασιλεία Καραχάλιου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τις προσπάθειες της οποίας στηρίζει η Stoiximan, είχε μία όγδοη, μία τρίτη και μία 33η θέση και είναι στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης. Στη ίδια κατηγορία σκαφών η Αθανασία Φακίδη είναι στην 26η θέση.

Στα 470 τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες τα δύο ελληνικά πληρώματα είναι μακριά από τα γνωστά στάνταρ τους. Οι Μάντης Καγιαλής βρίσκονται στην 20η θέση, ενώ στην ίδια θέση στις γυναίκες βρίσκονται και η Μαρία Μπόζη με τη Ραφαηλίνα Κλωναρίδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ