ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Πρώτος ο Μιτάκης και τρίτη η Καραχάλιου

Πρώτος ο Μιτάκης και τρίτη η Καραχάλιου
EUROKINISSI

Εντυπωσιακά ξεκίνησε ο Γιάννης Μιτάκης το Παγκόσμιο Κύπελλο του Μαϊάμι. Μετά τις πρώτες τρεις ιστιοδρομίες στα ΦΙΝΝ, είναι πρώτος σε σύνολο 26 σκαφών. Πολύ καλά ξεκίνησε και η Βασιλεία Καραχάλιου στα Λέιζερ Ράντιαλ.

Εντυπωσιακά ξεκίνησε ο Γιάννης Μιτάκης το Παγκόσμιο Κύπελλο του Μαϊάμι. Μετά τις πρώτες τρεις ιστιοδρομίες στην κατηγορία ΦΙΝΝ ο Ελληνας πρωταθλητής είναι πρώτος σε σύνολο 26 σκαφών. Οι θέσεις που έφερε ήταν 8, 3, 1 κι έχει 4 βαθμούς ποινής. Πίσω του είναι ο Τούρκος, Α. Καινάρ και ο Βρετανός, Ε. Ράιτ, με 5 βαθμούς.

Πολύ καλά ξεκίνησε και η Βασιλεία Καραχάλιου στα Λέιζερ Ράντιαλ. Μετά τις πρώτες τρεις ιστιοδρομίες η ιστιοπλόος του Ι.Ο.Π. είναι τρίτη με 11 βαθμούς, πολύ κοντά στην πρώτη Β. Αντρουλάιτε από τη Λιθουανία που έχει 8 βαθμούς και την δεύτερη Ιταλίδα Β.Μπάλμπι, η οποία έχει 10 βαθμούς. Η Καραχάλιου τερμάτισε 8, 3 και 33 που την «πέταξε» ως την χειρότερη κούρσα της. Στην ίδια κατηγορία η Αθανασία Φακίδη είναι 26η με 41 βαθμούς (20, 21, 38) μεταξύ 68 σκαφών.

Στα 470 ανδρών μετά και την 4η ιστιοδρομία οι Παναγιώτης Μάντης - Παύλος Καγιαλής είναι 20οι σε σύνολο 37 σκαφών. Έχουν τερματίσει 20, 4, 22, 19 κι έχουν 43 βαθμούς.

Στην αντίστοιχη κατηγορία των γυναικών οι Μαρία Μπόζη - Ραφαηλίνα Κλωναρίδου βρίσκονται επίσης στην 20η θέση μεταξύ 33 σκαφών. Οι θέσεις που κατέλαβαν είναι 13, 17, 13, 13 κι έχουν 39 βαθμούς.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ