ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Πέρασε στην αντεπίθεση η Καραχάλιου

Πέρασε στην αντεπίθεση η Καραχάλιου

Η Βασιλεία Καραχάλιου μέσα από ανάρτηση στο προφίλ της απάντησε στους ισχυρισμούς της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας ότι μπορεί να αγωνιστεί σε διεθνείς αγώνες με τη σημαία του σωματείου της.

Ακόμα ένα επεισόδιο στη διαμάχη της Βασιλείας Καραχάλιου με την Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας είχαμε κατά τη διάρκεια της Τετάρτης (15/11). Συγκεκριμένα, αυτή τη φορά η Ελληνίδα πρωταθλήτρια απάντησε στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΙΟ την Τρίτη (14/11).

Σε αυτή η Ομοσπονδία ιστιοπλοΐας τόνισε ότι δεν προτρέπει την Καραχάλιου να αλλάξει εθνικότητα, αλλά να αγωνιστεί "στους αγώνες με τα χρώματα του ομίλου της".

Αυτό ήταν που προκάλεσε και την αντίδραση της Ελληνίδας πρωταθλήτριας η οποία μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Facebook πέρασε στην αντεπίθεση. Στο post που ανέβασε τονίζει ότι κανένας αθλητής δεν μπορεί να αγωνιστεί σε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις εκπροσωπώντας ουσιαστικά το σωματείο του παρά μόνο με τη σημαία της χώρας του.

Αναλυτικά η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έγραψε: "Η ανακοίνωση της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας στην real.gr στις 14-11-17, σχετικά με τα δημοσιεύματα στον τύπο για την αθλήτρια Καραχάλιου, εκθέτουν ακόμα περισσότερο την Ομοσπονδία, γιατί όλος ο κόσμος γνωρίζει, πολύ δε περισσότερο η ιδία η Ομοσπονδία, ότι κανένας αθλητής ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ, ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ, Η WORLD CUP RANKING ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ. Αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει ρωτηθείς και ο κ. Ιωάννης Παπαδημητρίου, πρόεδρος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς, στον όποιο υπάγεται και η αθλήτρια Καραχάλιου.

Άλλωστε και η ιδία η Ομοσπονδία στην επιστολή της προς την αθλήτρια, που έχει δημοσιευτεί, με αυτή την ποινή απειλεί "ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΟΤΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΩΣ ..GRE"

Δείτε το σχετικό ποστ που ανέβασε:

Πέρασε στην αντεπίθεση η Καραχάλιου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η θέση της ΕΙΟ για την Καραχάλιου
Καραχάλιου: "Αν θέλουν να αλλάξουν οι ίδιοι ιθαγένεια"
Βασιλικού: "Η Καραχάλιου δεν θέλει να αλλάξει ιθαγένεια"
Απίστευτο! Η Ελλάδα χάνει 21χρονη παγκόσμια πρωταθλήτρια
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ