ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Πέμπτος ο Μιτάκης στο Ίερ

Πέμπτος ο Μιτάκης στο Ίερ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η πέμπτη θέση του Γιάννη Μιτάκη στα ΦΙΝΝ ήταν η καλύτερη των Ελλήνων ιστιοπλόων που αγωνίστηκαν στον τρίτο γύρο του παγκοσμίου κυπέλλου που ολοκληρώθηκε στο Ίερ.

Ο Γιάννης Μιτάκης ήταν ο καλύτερος Ελληνας στον τρίτο γύρο του παγκοσμίου κυπέλλου που ολοκληρώθηκε στο Ιέρ. Μετά από 9 ιστιοδρομίες στα ΦΙΝΝ ο πρωταθλητής μας τερμάτισε στην 5η θέση με 70 βαθμούς σε σύνολο 40 σκαφών.

Με πρόβλημα στο χέρι αγωνίστηκε ο Βύρωνας Κοκκαλάνης και στην κατηγορία RSX κατέλαβε την 8η θέση μεταξύ 50 σκαφών. Έγιναν 12 κούρσες και ο μεγάλος μας ιστιοπλόος συγκέντρωσε 122 βαθμούς.

Στα 470 ανδρών έγιναν 9 κούρσες και σε σύνολο 40 σκαφών οι Π. Μάντης - Π. Καγιαλής τερμάτισαν 17οι με 139 βαθμούς, ενώ οι Β. Παπουτσόγλου – Ι. Ορφανός πήραν την 35η θέση με 217 βαθμούς.

Στην αντίστοιχη κατηγορία των γυναικών και μετά από 9 κούρσες οι Μ. Μπόζη – Ρ. Κλωναρίδου τερμάτισαν 20ες με 130 βαθμούς σε σύνολο 36 σκαφών.

Στα Λέιζερ Ράντιαλ έτρεξαν 64 σκάφη και έγιναν 10 ιστιοδρομίες. Η Α. Φακίδη τερμάτισε 20η με 199 βαθμούς και η Β. Καραχάλιου 23η με 214 βαθμούς.

ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TECHNO

Ο Ν.Ο. Βουλιαγμένης φιλοξενεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα ιστιοσανίδας TECHNO. Στην κατηγορία U15 –U17 έχουν γίνει 6 κούρσες και τρέχουν 33 σκάφη. Προηγείται ο Ν. Σιλιτζόγλου του Ν.Α.Ο.Β.Β. με 5 βαθμούς και ακολουθούν δύο σκάφη του ίδιου ομίλου. Ο Χ. Κόγιας με 11 βαθμούς και ο Ι. Καρβουνιάρης με 12 βαθμούς.

Στα TECHNO PLUS επίσης έχουν γίνει 6 ιστιοδρομίες. Πρώτος είναι ο Α. Καλπογιαννάκης του Ν.Ο. Βουλιαγμένης με 5 βαθμούς, δεύτερος είναι ο Λ. Τσορτανίδης του Ν.Ο. Άνδρου με 9 βαθμούς και στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Μ. Μαναδάκης του Ν.Ο. Βουλιαγμένης με 15 βαθμούς.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ