ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Παραμένουν στην 6η θέση Μάντης - Καγιαλής

Παραμένουν στην 6η θέση Μάντης - Καγιαλής

Ο Παναγιώτης Μάντης και ο Παύλος Καγιαλής βρίσκονται σταθερά στην 6η θέση του παγκοσμίου πρωταθλήματος 470 που διεξάγεται στην Αργεντινή.

Σταθερά στην 6η θέση του παγκοσμίου πρωταθλήματος 470 που διεξάγεται στην Αργεντινή βρίσκονται οι Παναγιώτης Μάντης-Παύλος Καγιαλής. Στις τρεις τελευταίες κούρσες τερμάτισαν 31, 2 και 7 αντίστοιχα και είναι κοντά με τα σκάφη που προπορεύονται.

Προηγούνται οι Νεοζηλανδοί Π.Σ. Χάνσεν-Ντ. Γουίλκοξ με 37 βαθμούς, δεύτεροι είναι οι Κροάτες Σ. Φαντέλα-Ι. Μάρενιτς με 39β και ακολουθούν οι Αυστραλοί Μ. Μπέλχερ-Ο. Ράιαν με 48 β. Σε κάθε περίπτωση το ελληνικό σκάφος έχει τις δυνατότητες να πλασαριστεί σε ακόμα πιο ψηλή θέση

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα RSX

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της κατηγορίας RSX που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Ισραήλ μετά και την 9η κούρσα ο Βύρωνας Κοκκαλάνης είναι 12ος με 74 βαθμούς σε σύνολο 41 σκαφών.

Στον αργυρό στολίσκο, που μετέχουν 40 σκάφη, μετά από έξι κούρσες ο Κρίστιαν Τριανταφύλλου είναι 24ος με 123 βαθμούς. Στις γυναίκες η Αγγελική Σκαρλάτου αγωνίζεται στον αργυρό στολίσκο και μετά την 5η ιστιοδρομία είναι 9η με 58 βαθμούς σε σύνολο 29 σκαφών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ