ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Ομόφωνα εγκρίθηκε το πρόγραμμα και ο προϋπολογισμός του 2016

Ομόφωνα εγκρίθηκε το πρόγραμμα και ο προϋπολογισμός του 2016
NIKOS ZAGAS PHOTOGRAPHY

Ομόφωνα εγκρίθηκε το αγωνιστικό πρόγραμμα και ο προϋπολογισμός του 2016 από τους ομίλους της ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας στην 2η τακτική γενική συνέλευση.

Ομόφωνα εγκρίθηκε το αγωνιστικό πρόγραμμα και ο προϋπολογισμός του 2016 από τους ομίλους της ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας στην 2η τακτική τους γενική συνέλευση που έγινε την Κυριακή (8/11) στα γραφεία της ΕΙΟ στη Ναυταθλητική Μαρίνα του Δήμου Καλλιθέας.

Από τα 116 σωματεία της ΕΙΟ είχαν στείλει εκπροσώπηση τα 102 και άλλα 14 σωματεία χωρίς δικαίωμα ψήφου. Οι εργασίες της συνέλευσης έγιναν με 83 εκπροσώπους ομίλων και άλλων 10 χωρίς δικαίωμα ψήφου και μέσα σε κλίμα ενότητας και συνεργασίας ενέκριναν το πρόγραμμα του 2016, καθώς και τον προϋπολογισμό του ίδιου έτους που ανέρχεται στο 1.187.800 ευρώ.

Ηλεκτρονικά τα δελτία των αθλητών

Στη διάρκεια της συνέλευσης η διοίκηση παρουσίασε στους παράγοντες των ομίλων το νέο σύστημα on line διαδικασίας έκδοσης και ανανέωσης των δελτίων των αθλητών. Αυτόματα και χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες οι όμιλοι θα έχουν τη δυνατότητα έκδοσης προσωρινού δελτίου, το οποίο θα ισχύει για έναν μήνα .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ