ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Όλα έτοιμα για το 28ο ATHENS EUROLYMP WEEK

Όλα έτοιμα για το 28ο ATHENS EUROLYMP WEEK

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι ετοιμασίες για το 28ο ATHENS EUROLYMP WEEK, οι ιστιοδρομίες του οποίου θα διεξαχθούν από 2 έως 8 Μαρτίου στον Σαρωνικό Κόλπο.

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι ετοιμασίες για το 28ο ATHENS EUROLYMP WEEK, οι ιστιοδρομίες του οποίου θα διεξαχθούν από 2 έως 8 Μαρτίου στον Σαρωνικό Κόλπο. Την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου η οργανωτική επιτροπή θα δώσει συνέντευξη Τύπου γι’ αυτή τη σπουδαία διοργάνωση, στην οποία θα τρέξουν περισσότερα από 500 σκάφη, τα οποία θα εκπροσωπήσουν 9 χώρες.

Πρόκειται για τις Ελβετία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ουκρανία, Τουρκία, Κύπρο, Καναδά, Μαλαισία και φυσικά την Ελλάδα. Τον διεθνή αγώνα διοργανώνει η ιστιοπλοϊκή ομοσπονδία σε συνεργασία με έξι ομίλους.

Στην πρώτη φάση από 2 έως και 4 Μαρτίου θα διεξαχθούν οι αγώνες των διεθνών κατηγοριών Όπτιμιστ, 420, Λέιζερ 4,7 και Techno και από 4 έως και 8 Mαρτίου θα γίνουν οι ολυμπιακές και παραολυμπιακές κατηγορίες, δηλαδή 470 ανδρών – γυναικών, Λέιζερ Στάνταρντ, Λέιζερ Ράντιαλ, RSX ανδρών – γυναικών, Hansa 2,3 και 2,4 mr.

Πιο συγκεκριμένα ο Ν.Ο. Κατοίκων Βουλιαγμένης θα διοργανώσει τα Όπτιμιστ, ο Ν.Ο.Τ.Κ τα 420, ο Ν.Ο. Καλαμακίου τα Λέιζερ 4,7, ο Ν.Α.Ο.Β.Β. τα RSX ανδρών - γυναικών και τα Techno, ο Ν.Ο.Π.Φ τα 470 ανδρών – γυναικών, τα 49er και τα ΦΙΝΝ και ο ΝΟΕ τα Λέιζερ Στάνταρντ, τα Λέιζερ Ράντιαλ, τα Hansa 2,3 και τα 2,4 mr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ