ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Νικητές οι Μάντης - Καγιαλής στο Hellenic Match Racing Tour 2016

Νικητές οι Μάντης - Καγιαλής στο Hellenic Match Racing Tour 2016

Η Nespresso VGM των Μάντη και Καγιαλή ήταν η μεγάλη νικήτρια στο Hellenic Match Racing Tour 2016 για τρίτη συνεχόμενη χρονιά (VIDEO).

Με μια φαντασμαγορική τελετή λήξης, αντίστοιχη του μεγέθους και της αξίας της διοργάνωσης και με μεγάλο νικητή τον «συνήθη ύποπτο», Παναγιώτη Μάντη, έπεσε η αυλαία του Hellenic Match Racing Tour 2016!

Επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του μεγάλου φαβορί, η Nespresso VMG Team, με σκίπερ τον Παναγιώτη Μάντη και πλήρωμα, μεταξύ άλλων τον Παύλο Καγιαλή, με τον οποίον κατέκτησαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία 470 (τέσσερα εβδομήντα), έφτασαν μετά από μια σειρά συναρπαστικών μονομαχιών στους τελικούς στην κατάκτηση του 3ου τους τίτλου στο θεσμό.

Το αγωνιστικό σκηνικό είχε στηθεί από νωρίς στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδας στο Μικρολίμανο, με τον κόσμο να δίνει δυναμικό παρών προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των καλύτερων Ελλήνων ιστιοπλόων από το ειδικά διαμορφωμένο VIP lounge που είχε στηθεί για την περίσταση.

Η σειρά των τελικών ξεκίνησε με την ομάδα του Παναγιώτη Μάντη να παίρνει ένα σημαντικό προβάδισμα 2 νικών κόντρα στην έτερη διεκδικήτρια του τίτλου ομάδα της Rebuild Construction του Βαγγέλη Χειμώνα. Η τελευταία, παρά το γεγονός ότι κατάφερε να μειώσει σε 2-1, εντούτοις, αρκέστηκε στο τέλος στην δεύτερη θέση, μιας και στην τελευταία κούρσα η Nespresso VMG, πήρε μία ακόμα νίκη διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Στο μικρό τελικό, τα πράγματα ήταν πιο εύκολα για την ομάδας της Hellenic Police του Αλέξανδρου Ταγαρόπουλου, η οποία επικράτησε με 3-0 της Dark n Stormy Salty Bag του Στρατή Ανδρεάδη, κατακτώντας την 3η θέση του βάθρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ