ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Μετάλλιο "χτυπάει" η Βαρθολομαίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Όπτιμιστ

Μετάλλιο "χτυπάει" η Βαρθολομαίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Όπτιμιστ
EUROKINISSI

Εντυπωσιακή ήταν η Δήμητρα Βαρθολομαίου στις τρεις τελευταίες ιστιοδρομίες του ανοικτού ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Όπτιμιστ και ανέβηκε στην 4η θέση της γενικής κατάταξης των 114 σκαφών.

Εντυπωσιακή ήταν η Δήμητρα Βαρθολομαίου στις τρεις τελευταίες ιστιοδρομίες του ανοικτού ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Όπτιμιστ που διεξάγεται στην Ολλανδία και ανέβηκε στην 4η θέση της γενικής κατάταξης των 114 σκαφών με 31 βαθμούς. Αν, μάλιστα, αφαιρέσουμε την πρώτη θέση που ανήκει σε αθλήτρια εκτός Ευρώπης και συγκεκριμένα στην Β. Χ. Μακίνον από την Αργεντινή, η νεαρή ιστιοπλόος του Ν.Ο.Κ. Βουλιαγμένης είναι 3η και «χτυπάει» μετάλλιο!

Μέχρι τώρα έχουν γίνει 7 ιστιοδρομίες και η Βαρθολομαίου έχει τερματίσει 15, 4, 2, 18, 5, 1 και 4 αντίστοιχα. Με καλά πλασαρίσματα στο φινάλε των αγώνων η Ελληνίδα αθλήτρια είναι ικανή για όλα, δεδομένου ότι έχει πολύ μικρές διαφορές με την 2η και την 3η. Έτσι, πίσω από την Μακίνον, η οποία έχει μόλις 17 βαθμούς, είναι η Γερμανίδα Κ. Σλούτερ με 27 βαθμούς και τρίτη η Ολλανδέζα Α. Άλγκρα με 30 βαθμούς. Η Ε. Καραγεώργου είναι 19η με 77 βαθμούς και η Γ. Χρουνεβένεχ Βαν Ντερ Βάιντεν βρίσκεται στην 48η θέση με 128 βαθμούς.

Στα αγόρια ο Θ. Ζήσης τερμάτισε 57 και 35 στην 6η και 7η κούρσα αντίστοιχα και βρέθηκε στην 30η θέση της γενικής βαθμολογίας των 150 σκαφών με 112 βαθμούς. Από εκεί και πέρα ο Α. Γκαρίπης είναι 44ος με 138β. ο Σ. Τσάκος είναι 46ος με 140β. και ο Ι. Βαλιάδης 62ος με 178 βαθμούς.

ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ LIGHTNING

Ένας μεγάλος διεθνής αγώνας ξεκινά αύριο Παρασκευή με διοργανωτές τον Ν.Ο. Ε και τον Ν.Α.Ο. Βούλας. Πρόκειται για το ανοικτό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα lightning και masters της ίδιας κλάσης, οι ιστιοδρομίες του οποίου θα ολοκληρωθούν την Κυριακή. Έχουν δηλώσει συμμετοχή περισσότερα από 25 πληρώματα.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ