ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Μεγάλη συμμετοχή στο Πανελλήνιο Κύπελλο Όπτιμιστ

Μεγάλη συμμετοχή στο Πανελλήνιο Κύπελλο Όπτιμιστ

Με τη συμμετοχή 300 μικρών αθλητών από 62 oμίλους όλης της χώρας τελείωσε στον Μαραθώνα το πανελλήνιο κύπελλο 11χρονων στα Όπτιμιστ που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Α.Ν.Ο Σχοινιά Μαραθώνα.

Στα αγόρια κερδισε ο Ν. Σουρλατζής του Ν.Ο Δελφιναρίου και ακολούθησαν ο Σ. Μιχαλόπουλος του Ι.Ο Π και ο Μ. Σταθάς του Ν.Ο.Τ.Κ. Στα κορίτσια πρώτη ήταν η Α. Παπανικήτα του Ν.Ο.Ε, δεύτερη η Ε.Α. Γουίντερς του Ν.Ο.Β και τρίτη η Κ. Κοτσαγκιόζη του Ν.Ο.Κ.Β

Στην απονομή παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της Ε.Ο.Ε Σπύρος Καπράλος, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» Μανώλης Παπασάββας, ο αντιπρόεδρος της Ε.Ι.Ο Τέλης Αδαμόπουλος και η έφορος χορηγιών και εκδηλώσεων της ομοσπονδίας Κική Σέρφα- Βεντουρή.

ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΚΙΕΛΟΥ

Εντυπωσιακά ξεκίνησε η Βασιλεία Καραχάλιου τους διεθνείς αγώνες του Κιέλου. Στις δύο πρώτες ιστιοδρομίες η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πήρε ισάριθμες πρωτιές και με 2 βαθμούς προηγείται στην γενική κατάταξη των 70 σκαφών.

Στα 49ερ τρέχουν 69 σκάφη και μετά από τρεις κούρσες οι Π. Καμπουρίδης – Σ. Νούτσος είναι 42οι με 31 βαθμούς (20, 14, 17). Ταυτόχρονα στο Κίελο της Γερμανίας διεξάγεται και το παγκόσμιο πρωτάθλημα αθλητών με αναπηρία. Στα Hansa 303 ο Ε. Αχλάτης είναι 13ος με 26 βαθμούς (10, 16) σε 26 σκάφη, ενώ στα 2,4 mr ο

Θ. Χωραφιάρης δεν αγωνίστηκε στις δύο πρώτες κούρσες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ