ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Μάχη για τους αδελφούς Αράπογλου στην Πολωνία

Μάχη για τους αδελφούς Αράπογλου στην Πολωνία
NIKOS ALEVROMYTIS - WWW.ALEN.GR

Δύο αδέλφια εκπροσωπούν την ελληνική ιστιοπλοΐα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της κατηγοριας RSX νέων-ανδρών που ξεκίνησε στη Γκντίνια της Πολωνίας. Πήρε άριστα η ΕΙΟ για τα τρία πανελλήνια πρωταθλήματα

Δύο αδέλφια εκπροσωπούν την ελληνική ιστοπλοϊα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της κατηγοριας RSX νέων-ανδρών που ξεκίνησε στη Γκντίνια της Πολωνίας. Έχουν ήδη διεξαχθεί οι τρεις πρώτες ιστιοδρομίες. Ο Ανδρέας Αράπογλου τερμάτισε 26, 21 και 28 αντίστοιχα και με 75 βαθμούς είναι 54ος σε σύνολο 98 σκαφών. Ο Δημήτρης Αράπογλου τερμάτισε 31, 23 και 40 και με 94 βαθμούς είναι 62ος.

Πήρε άριστα η ΕΙΟ για τα τρία πανελλήνια πρωταθλήματα

Εξάλλου, μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία σημείωσαν τα πανελλήνια πρωταθλήματα Οπτιμιστ, 420 και BUG. Σε αυτές τις τρεις σπουδαίες διοργανώσεις, που έγιναν σε Ιτέα-Γαλαξείδι, Λίμνη Ευβοίας και Σπέτσες αντίστοιχα. έλαβαν μέρος περισσότερα από 330 σκάφη, κάτι που σημαίνει ότι χρειάστηκαν αρκετά χρήματα για την κάλυψη όλων των υποχρεώσεων σε στεριά και θάλασσα.

Η διοίκηση της ΕΙΟ κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτηση ομίλων, αθλητών, προπονητών, συνοδών, κριτών και όσων βοήθησαν στο τεχνικό κομμάτι των αγώνων. Παρά το γεγονός ότι δημιουργήθηκαν πολλά προβλήματα λόγω της αργίας των τραπεζών και όχι μόνο, η ομοσπονδία κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των αγώνων και όλα πήγαν σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ