ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Μάντης και Χειμώνας πήραν την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του HMRT 2016

Μάντης και Χειμώνας πήραν την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του HMRT 2016

Η ομάδαNespresso VMG των Παναγιώτη Μάντη και Παύλου Καγιαλήπροκρίθηκε πανηγυρικά στον μεγάλο τελικό του Hellenic Match Racing Tour 2016.

Με τον αέρα του Ολυμπιακού μεταλλίου στο Ρίο,οι δύο φορέςπρωταθλητές του θεσμού δεν δυσκολεύτηκαν να κερδίσουν στον ημιτελικό την ομάδα Hellenic Police του Αλέξανδρου Ταγαρόπουλου με σκορ 2 - 0, σε μιαεπανάληψη του περυσινού τελικού.

Στον μεγάλο τελικό της Κυριακής η ομάδα των Μάντη-Καγιαλή θααντιμετωπίσει εκείνητουΒαγγέλη Χειμώνα, Rebuild Construction,που μετράει τρεις συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες, και θα προσπαθήσει αύριο να τερματίσει την κυριαρχία τους και να στεφθεί αυτόςπρωταθλητής του Hellenic Match Racing Tour για πρώτη φορά. Ο Βαγγέλης Χειμώνας έπρεπε να ξεπεράσει το εμπόδιο του πάντα μαχητικού Στρατή Ανδρεάδη και της ομάδας του Dark n' Stormy Salty Bag και τα κατάφερε με σκορ 2 - 0. Στον μικρό τελικό οι Στρατής Ανδρεάδης και Αλέξανδρος Ταγαρόπουλος θα διεκδικήσουν το τρίτο σκαλί του βάθρου.

Με φόντο το μαγευτικό Μικρολίμανο ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί μεταξύ 15.00 και 17.00 το απόγευμα της Κυριακής χαρίζοντας μοναδικές εικόνες σε όσους τυχερούς βρεθούν στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος.

Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα των προημιτελικών και των ημιτελικών:

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ
NESPRESSO VMG vs Jolly 3 - 0
Rebuild Construction vs allinBlusive NCTh 3 - 0
Hellenic Police vs Tsoulfas Sailing Team 3 - 0
Dark n' Stormy Salty Bag vs North Sails Ursa Minor 3 - 1

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ
NESPRESSO VMG vs Hellenic Police 2 - 0
Rebuild Construction vs Dark n' Stormy Salty Bag 2 - 0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ