ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Κοντά στην πρόκριση η Ελλάδα

Κοντά στην πρόκριση η Ελλάδα

Ο Γιάννης Μιτάκης πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στο παγκόσμιο πρωτάθλημα finn και εκτός απροόπτου θα δώσει ένα εισιτήριο για Ολυμπιακού Αγώνες στη χώρα μας.

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποιεί ο Γιάννης Μιτάκης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της κατηγορίας finn που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Τακαπούνα του Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας.

Στην 3η και 4η ιστιοδρομία ο Έλληνας πρωταθλητής τερμάτισε 2ος και 32ος αντίστοιχα και με 32 βαθμούς ανέβηκε στην 4η θέση της γενικής βαθμολογίας σε σύνολο 76 σκαφών .

Προηγείται ο Βρετανός Ζ.Σκοτ με 9 βαθμούς και ακολουθούν ο Νεοζηλανδός Α. Μέρντοχ με 25 β και ο επίσης Βρετανός Ε. Ράιτ με 27 β.

Από αυτό το πρωτάθλημα τέσσερις είναι οι χώρες που θα πάρουν την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας και η Ελλάδα ήδη είναι 1η. Ο Μιτάκης δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και είναι κοντά στον στόχο του.

Στην τελική φάση μπήκε το παγκόσμιο πρωτάθλημα laser radial στο Ομάν. Οι δυο Ελληνίδες δεν πήγαν καλά στα προκριματικά και συνεχίζουν στον αργυρό στολίσκο. Μετά από 8 ιστιοδρομίες η Β.Καραχάλιου είναι 22η με 201 β και η Α.Φακίδη 24η με 208 β σε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ