ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Η θέα από την κορυφή είναι πάντα υπέροχη!

Η θέα από την κορυφή είναι πάντα υπέροχη!
EUROKINISSI

Το κορυφαίο δίδυμο στα 470 των αντρών, οι Ολυμπιονίκες Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής, βρίσκονται στην 2η θέση της παγκόσμιας κατάταξης

Για μια ακόμα φορά, αθλητές του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς, κρατούν τη σημαία της Ελλάδος στην κορυφή! Πιο συγκεκριμένα, το κορυφαίο δίδυμο στα 470 των αντρών, οι Ολυμπιονίκες Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής, βρίσκονται στην 2η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ παράλληλα η Βασιλεία Καραχάλιου στα Laser Radial βρίσκεται αντίστοιχα στην 3η θέση.

Η ανανεωμένη παγκόσμια κατάταξη περιλαμβάνει όλους τους σημαντικούς αγώνες που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα και ανακοινώθηκε στις 28 Αυγούστου από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας (World Sailing).

Τα αποτελέσματα αυτά γέμισαν με χαρά τους ανθρώπους του ομίλου που επί σειρά ετών επιμένουν στην αγωνιστική ιστιοπλοΐα και την στηρίζουν, παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες των τελευταίων ετών.

Η θέα από την κορυφή είναι πάντα υπέροχη!
©SAILING ENERGY / WORLD SAILING

Ο Πρόεδρος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς, Γιάννης Παπαδημητρίου, δήλωσε: "Η πίστη μας στους αθλητές και τους προπονητές του ομίλου, φέρνει συνεχείς επιτυχίες για την χώρα μας σε κάθε κατηγορία που ο όμιλος καλλιεργεί.

Κορυφαία στιγμή των τελευταίων ετών και το Ολυμπιακό μετάλλιο των Μάντη / Καγιαλή που πριν λίγες μέρες γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια! Στόχος του ΙΟΠ, είναι η συνέχιση των επιτυχιών και η παραμονή στη κορυφή.

Για να πετύχει τον στόχο αυτό, ο όμιλος πρόσφατα ανακοίνωσε την αναδιάρθρωση των ακαδημιών του που αποτελούν φυτώριο για τους αυριανούς πρωταθλητές".

Χρησιμοποιώντας τους πιο μοντέρνους τρόπους εκπαίδευσης, το sailing spot, η ολόφρεσκη εκπαιδευτική πλατφόρμα του ομίλου θα συνεχίσει να τροφοδοτεί με υλικό την μηχανή παραγωγής μεταλλίων του ομίλου, τις αγωνιστικές του ομάδες!

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ