ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Η Nespresso VMG Team νικήτρια του Hellenic Match Racing Tour

Η Nespresso VMG Team νικήτρια του Hellenic Match Racing Tour

Η Nespresso VMG Team του Παναγιώτη Μάντη κατάφερε να τερματίσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην 1η θέση του Τουρ, γράφοντας ιστορία στο θεσμό.

Η αυλαία του 2ου Hellenic Match Racing Tour έπεσε με τον πλέον εορταστικό τρόπο στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος στο Μικρολίμανο. Η Nespresso VMG Team του Παναγιώτη Μάντη κατάφερε να τερματίσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην 1η θέση του Τουρ, γράφοντας ιστορία στο θεσμό.

Έχοντας εξασφαλίσει από χθες την παρουσία τους στον τελικό αλλά και τη θέση στο βάθρο των νικητών, ανέμεναν με αγωνία την ολοκλήρωση του έτερου ημιτελικού ώστε να μάθουν τον αντίπαλό τους. Ο Ιάσονας Σπανομανώλης και η Solgar Ursa Minor, γνώρισαν την ήττα στα σημεία και παραχώρησαν το “εισιτήριο” του μεγάλου τελικού στην ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας του Αλέξανδρου Ταγαρόπουλου, ενώ στο μικρό τελικό θα αντιμετώπιζαν την Dark n Stormy Salty Bag του Στρατή Ανδρεάδη. Επειτα από τις συγκλονιστικές αναμετρήσεις τελικά η Solgar Ursa Minor κατάφερε να εξασφαλίσει την τρίτη θέση.

Η αγωνία για τους εκλεκτούς φίλους της ιστιοπλοΐας βρισκόταν στο κατακόρυφο στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ΝΟΕ όσο πλησίαζε η ώρα του μεγάλου τελικού. Η Nespresso VMG Team θέλοντας να δικαιολογήσει τον τίτλο του φαβορί, ξεκίνησε δυνατά στη σειρά των τελικώνσημειώνοντας 2 νίκες. Με τα περιθώρια να στενεύουν η ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας μείωσε σε 2-1, ωστόσο η ομάδα του Παναγιώτη Μάντη δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Με άψογη στρατηγική, η Nespresso VMG κατάφερε να γευτεί για 2η συνεχόμενη χρονιά τη χαρά της επιτυχίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ