ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Εντυπωσιακό ξεκίνημα στην τελική φάση του Hellenic Match Racing Tour

Εντυπωσιακό ξεκίνημα στην τελική φάση του Hellenic Match Racing Tour

Εντυπωσιακό το ξεκίνημα της τελικής φάσης του Hellenic Match Racing Tour στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος. Όπως πέρυσι έτσι και φέτος, η αυλαία του Τουρ, θα πέσει στο Μικρολίμανο (VIDEO).

Σταγνωστά τους... λημέρια, στις πανέμορφες εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος επιστρέφουν και φέτος οι πρωταγωνιστές του Hellenic Match Racing Tour2015, προκειμένου να διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο της διοργάνωσης.

Όπως πέρυσι έτσι και φέτος, η αυλαία του Τουρ, θα πέσει στο Μικρολίμανο, εκεί όπου σήμερα διεξήχθησαν οι αναμετρήσεις της προημιτελικής φάσης, από τις όποιες θα προκύψουν οι τέσσερις ομάδες των αυριανών ημιτελικών, που με τη σειρά τους θα αναδείξουν το ζευγάρι των τελικών της διοργάνωσης.

Το λεγόμενο «ισχυρό φύλλο», ήταν αυτό που υπερίσχυσε στις πρώτες μονομαχίες της ημέρας, με την περυσινή νικήτρια της διοργάνωσης, NespressoVMGTeamτου Παναγιώτη Μάντη να επικρατεί της αμιγώς γυναικείας,Duendeτης Μαρίας-Χριστίνας Κοντογιαννοπούλου με 2-0 στις νίκες.

Με το ίδιο σκορ, ηSolgarUrsaMinorτου Ιάσονα Σπανομανώλη, άφησε εκτός ημιτελικών την ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης με καπετάνιο τη Μαρία Τσαουσίδου και ηDarknStormySaltyBagτου Στρατή Ανδρεάδη τηνTsoulfasSailingTeamτου Θοδωρή Τσουλφά. Την τετράδα των ημιτελικών συμπλήρωσε η ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας με σκίπερ τον Αλέξανδρο Ταγαρόπουλο.

Με δεδομένο ότι όλες οι φιναλίστ της περυσινής διοργάνωσης βρίσκονται στα ημιτελικά, η αγωνία ενόψει των αυριανών αγώνων βρίσκεται στο κατακόρυφο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ