ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Εκτός τετράδας ο Μάντης στο HMRT στην Πάρο

Εκτός τετράδας ο Μάντης στο HMRT στην Πάρο

Οι Χειμώνας, Καμπουρίδης, Βενετσιάνος και Τσουλφάς πέρασαν στα ημιτελικά του HMRT στη Πάρο, εκτός τετράδας έμεινε ο Μάντης. (VIDEO)

Οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές σήμερα στον όμορφο κόλπο της Παροικιάς με σταθερό αέρα και τα πληρώματα πήραν θέση στα σκάφη από νωρίς το πρωί.

Οι μάχες ήταν σκληρές και αμφίρροπες και έπειτα από την ολοκλήρωση της προκριματικής φάσης βρέθηκαν 4 ομάδες να ισοβαθμούν στην κορυφή: η Sailingteam78 Beat, η Rebuild Construction, η ER-LAC Team και η Nespresso VMG. Βάση των μεταξύ τους αποτελεσμάτων οι πρώτες δυο περάσαν κατευθείαν στα ημιτελικά, ενώ η Nespresso VMG του Παναγιώτη Μάντη και η ER-LAC Team του Θοδωρή Τσουλφά έπρεπε να αναμετρηθούν με τον 5ο και τον 6ο στην κατάταξη στην διαδικασία των ρεπεσαζ.

Σε τρεις δυνατές και αμφίρροπες μονομαχίες η North Sails Ursa Minor του Σπύρου Βενετσιάνου έκανε την μεγάλη έκπληξη νικώντας τον τρεις φορές πρωταθλητή του θεσμού Παναγιώτη Μάντη και τον απέκλεισε από τα ημιτελικά. Στο άλλο ζευγάρι των προημιτελικών, η ER-LAC team του Θοδωρή Τσουλφά δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του Γιώργου Παναγιωτίδη επικρατώντας με σκορ 2-1.

Ο πρώτος της γενικής κατάταξης Παναγιώτης Καμπουρίδης διάλεξε για αντίπαλο του στα ημιτελικά την ομάδα του Θοδωρή Τσουλφά κι έτσι η Rebuild Construction του Βαγγέλη Χειμώνα θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο ημιτελικό τον πάντα μαχητικό Σπύρο Βενετσιάνο. Στις πρώτες κούρσες ημιτελικών που γίνανε αργά το απόγευμα προβάδισμα με 1-0 πήραν Χειμώνας και Τσουλφάς και η διαδικασία αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον να ολοκληρωθεί αύριο το πρωί.

Την Κυριακή στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Πάρου αμέσως μετά την ολοκλήρωση των ημιτελικών και τον μεγάλο τελικό θα λάβει χώρα και η λαμπρή απονομή που θα γίνει παρουσία του Δημάρχου Πάρου, Μάρκου Κωβαίου κι άλλων εκλεκτών προσκεκλημένων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ