ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Έξι χώρες θα συμμετάσχουν στο 26ο ATHENS EUROLYMP WEEK

Έξι χώρες θα συμμετάσχουν στο 26ο ATHENS EUROLYMP WEEK

Άλλες τρεις χώρες δήλωσαν συμμετοχή στο 26ο ATHENS EUROLYMP WEEK που θα διεξαχθεί το διάστημα 18-27 Απριλίου στον Σαρωνικό κόλπο. Πρόκειται για τις Ολλανδία, Ουγγαρία και Βουλγαρία.

Άλλες τρεις χώρες δήλωσαν συμμετοχή στο 26ο ATHENS EUROLYMP WEEK που θα διεξαχθεί το διάστημα 18-27 Απριλίου στον Σαρωνικό κόλπο. Πρόκειται για τις Ολλανδία, Ουγγαρία και Βουλγαρία. Έτσι, μαζί με την Τουρκία, την Κύπρο και φυσικά την Ελλάδα, οι χώρες που θα τρέξουν σε αυτούς τους σημαντικούς διεθνείς αγώνες έφτασαν τις έξι.

Η διοργάνωση θα γίνει υπό την αιγίδα της ΕΙΟ, όμως για πρώτη φορά οι όμιλοι θα είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τους αγώνες.

Το διάστημα 18 έως 22 Απριλίου θα γίνουν οι ολυμπιακές κατηγορίες. Τα 470 ανδρών - γυναικών και ΦΙΝΝ στον Ι.Ο.Π, τα Λέιζερ Στάνταρντ και Ράντιαλ στον Ν.Ο Καλαμακίου, ενώ ο Ν.Α.Σ θα φιλοξενήσει τα RSX ανδρών-γυναικών, τα 49er, τα 49erFX, τα NACRA 17, τα 2,4 και τα HANSA που είναι κατηγορία ΑΜΕΑ.

Σύμφωνα με το αγωνιστικό πρόγραμμα της ομοσπονδίας για το 2016 όλες αυτές οι κατηγορίες θα είναι ταυτόχρονα και τα πανελλήνια πρωταθλήματα.

Από 23 έως 27 Απριλίου ο Ν.Ο.Τ.Κ θα διοργανώσει τις κατηγορίες 420 ανδρών-γυναικών, που είναι και πανελλήνιο πρωτάθλημα, ο Ν.Α.Σ τα Λέιζερ 4,7, ο Ν.Ο Κατοίκων Βουλιαγμένης τα TECHNO 293 και ο Ν.Ο Καλαμακίου τα Οπτιμιστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ