ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Εγκρίθηκε το πρόγραμμα του 2018 και ο προϋπολογισμός

Εγκρίθηκε το πρόγραμμα του 2018 και ο προϋπολογισμός

Ομόφωνα εγκρίθηκαν στην συνέλευση της Ε.Ι.Ο. το αγωνιστικό πρόγραμμα και ο προϋπολογισμός της Ομοσπονδίας για το 2018.

Με τη συμμετοχή 105 εκπροσώπων από ομίλους όλης της χώρας (δικαίωμα ψήφου είχαν οι 91) πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή στην αίθουσα συνελεύσεων της Ε.Ι.Ο η 2η τακτική γενική συνέλευση της ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας.

Ομόφωνα οι 91 όμιλοι ενέκριναν όπως ακριβώς προτάθηκαν από τη διοίκηση το αγωνιστικό πρόγραμμα της Ε.Ι.Ο. και της Ανοιχτής Θαλάσσης στο σύνολό του για το 2018, καθώς και τον προϋπολογισμό που θα κατατεθεί στην Γ.Γ.Α. για τον ίδιο χρόνο.

Στη γενική συνέλευση συζητήθηκαν δύο ακόμα σοβαρά θέματα. Το πρώτο αφορούσε τη νομοθεσία και τις τροπολογίες που ισχύουν πλέον για τις εγκαταστάσεις των ομίλων και το δεύτερο θέμα είχε να κάνει με την δημιουργία του Παγκόσμιου Κέντρου Ιστιοπλοΐας στις εγκαταστάσεις της ομοσπονδίας στην Ναυταθλητική Μαρίνα Τζιτζιφιών Καλλιθέας. Οι όμιλοι ενημερώθηκαν για το πρότζεκτ που θα στηρίξει και τον ελληνικό τουρισμό και ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Ήταν το καλύτερο δώρο για την διοίκηση που ένα χρόνο μετά την επανεκλογή της βλέπει τις προσπάθειές της να υλοποιούνται, με τη μεγάλη βοήθεια, βέβαια, και του υφυπουργού αθλητισμού κ.Βασιλειάδη, ο οποίος έχει συμβάλει τα μέγιστα για το θέμα του αιγιαλού και των εγκαταστάσεων των ομίλων, αλλά και για το Παγκόσμιο Κέντρο Ιστιοπλοΐας.

Ασφαλώς ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο γεγονός ότι η ιστιοπλοΐα αναδεικνύεται σε πρώτη δύναμη στην χώρα μετά τα 32 μετάλλια που έχουν κατακτήσει οι αθλητές της μέσα στο 2017 σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα!

ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΤΑΡ

Οι Αιμίλιος Παπαθανασίου - Αντώνης Τσότρας προηγούνται στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΣΤΑΡ που βρίσκεται σε εξέλιξη στις εγκαταστάσεις της ομοσπονδίας. Έχουν κερδίσει τις δύο πρώτες ιστιοδρομίες και αν τερματίσουν στην πρώτη θέση, για τον Παπαθανασίου αυτός ο τίτλος θα είναι ο 21ος συνεχόμενος σε πανελλήνιο πρωτάθλημα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ