ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Δυο ελληνικά σκάφη στην πεντάδα του Παγκοσμίου 420

Δυο ελληνικά σκάφη στην πεντάδα του Παγκοσμίου 420

Πολύ μεγάλη βελτίωση σημείωσαν δύο ελληνικά σκάφη κοριτσιών που μετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας 420 το οποίο διεξάγεται στην Γερμανία.

Μετά και την 6η ιστιοδρομία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας 420, το οποίο διεξάγεται στην Γερμανία, οι Α. Ταβουλάρη-Φ. Κουτσουμπού ανέβηκαν στην τρίτη θέση και οι Σ. Μπακατσιά- Ν. Παπαγεωργίου στην πέμπτη!

Το πρώτο σκάφος μας τερμάτισε 1 και 2 στις δύο τελευταίες κούρσες και έχει 14 βαθμούς ποινής.

Προηγούνται τα κορίτσια από την Σιγκαπούρη με 19β και ακολουθούν οι Ιταλίδες με 10 βαθμούς. Όλα, λοιπόν, είναι ανοικτά. Από κοντά είναι και το δεύτερο σκάφος μας με 20 βαθμούς.

Το τρίτο σκάφος μας που αποτελείται από τις Ε. Δρούγκα- Ε. Βαρδαλή είναι στην 17η θέση. Συνολικά τρέχουν 84 σκάφη.

Στα αγόρια έχουν γίνει επίσης έξι κούρσες κούρσες και τρέχουν 111 σκάφη. Οι Α. Αρβανίτης-Θ. Κανακάρης κάνουν καλή εμφάνιση και είναι 9οι.

Από εκεί και πέρα οι Ν. Μπριλάκης-Ν. Γεωργακόπουλος είναι 32οι, οι Ι. Μουστακαριάς- Γ. Καραδήμας 37οι, οι Β. Γουργιώτης- Ι. Παππάς 46οι, οι Ν. Πατέλης- Γ. Δαφερέρας 75οι, οι Κ. Ισχάκης-Ο. Μπατσής 79οι και οι Ι. Κρητικός-Π. Καρδακάρης 96οι.

ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΛΕΙΖΕΡ 4,7

Στο Μος της Νορβηγίας συνεχίζεται το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα youth στα Λέιζερ 4,7.

Μέχρι τώρα καλά πάει στα κορίτσια η Κ. Φωτακάκη, η οποία μετά και την όγδοη ιστιοδρομία και σε σύνολο 95 σκαφών είναι 18η.

Στα αγόρια τρέχουν 178 σκάφη και επίσης έχουν γίνει οκτώ κούρσες. Στον χρυσό στολίσκο ο Π. Κύρπογλου είναι 32ος και ο Λ. Ζαμίτ 53ος σε σύνολο 60 σκαφών. Στον αργυρό στολίσκο ο Κ. Ο. Χουσιάδας είναι 1ος και ο Μ. Σταματίου 24ος μεταξύ 59 σκαφών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ