ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Δυνατό ξεκίνημα των Μάντη - Καγιαλή!

Δυνατό ξεκίνημα των Μάντη - Καγιαλή!

Πολύ καλό ήταν το ξεκίνημα των Παναγιώτη Μάντη – Παύλου Καγιαλή στον πρώτο αγώνα του παγκοσμίου κυπέλλου της ISAF που διεξάγεται στο Μαϊάμι. Πρώτη στα λέιζερ Ράντιαλ η Βασιλεία Καραχάλιου.

Πολύ καλό ήταν το ξεκίνημα των Παναγιώτη Μάντη – Παύλου Καγιαλή στον πρώτο αγώνα του παγκοσμίου κυπέλλου της ISAF που διαξάγεται στο Μαϊάμι. Στις δύο πρώτες ιστιοδρομίες της κατηγορίας 470 οι χάλκινοι Ολυμπιονίκες του Ρίο τερμάτισαν 3 και 7 αντίστοιχα και με 10 βαθμούς βρίσκονται στην 3η θέση της γενικής βαθμολογίας σε σύνολο 26 σκαφών.

Προηγούνται οι Ιάπωνες, Κ.Ντόι - Ν.Κιμούρα, με 5β και ακολουθούν οι Ιταλοί, Τζ. Φεράρι- Τζ. Καλάμπρο με 8β. Στις γυναίκες οι Μαρία Μπόζη - Ραφαηλίνα Κλωναρίδου πήραν δύο 11ες θέσεις και με 22 βαθμούς είναι 11ες σε σύνολο 13 σκαφών. Στην 1η θέση βρίσκονται οι Ολλανδέζες, Α. Ζέγκερ - Α.Β.Βιν, με 4β. και ακολουθούν οι Βρετανίδες Σ. Βέγκλιν - Ε. Μακιντάιρ με 6β και οι Ισπανίδες, Σ. Μ. Ντεπάρες - Π. Μ. Μάρτιν, με 7 βαθμούς.

Εντυπωσιακή ήταν η Βασιλεία  Καραχάλιου, η οποία στην κατηγορία Λέιζερ Ράντιαλ είναι 1η με 6 βαθμούς μεταξύ 51 σκαφών. Στην πρώτη κούρσα τερμάτισε 5η και στην δεύτερη κατέλαβε την 1η θέση. Η Αθανασία Φακίδη είναι 31η (33, 30). Την Καραχάλιου ακολουθούν η Βελγίδα, Ε.Β. Άκερ με 9β. και η Γαλλίδα, Μ. Ν. Κερανγκά με 10 βαθμούς.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Τι μας έμαθε για τη ζωή ένα ματς της Ισλανδίας

Το απαραίτητο κειμενικό VAR για τα ματς της χθεσινής μέρας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24