ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Δυναμικό ξεκίνημα για το Hellenic Match Racing Tour στην Πάρο

Δυναμικό ξεκίνημα για το Hellenic Match Racing Tour στην Πάρο

Το συναρπαστικό ταξίδι του Hellenic Match Racing Tour 2017 συνεχίζεται στο 2ο σταθμό της διοργάνωσης, την Πάρο!

H Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Πάρου και ο Ναυτικός Όμιλος, φιλοξενούν για 4η συνεχόμενη χρονιά την κορυφαία ιστιοπλοϊκή διοργάνωση match race και οι καλύτεροι Έλληνες ιστιοπλόοι βάζουν τα δυνατά τους για το τίτλο του νικητή με φόντο τον πανέμορφο κόλπο της Παροικιάς.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής πρώτης μέρας των αγώνων, το ελαφρύ βοριαδάκι που έπνεε από το πρωί στο λιμάνι της Πάρου, επέτρεψε την ομαλή διεξαγωγή του 1ου σκέλους των προκριματικών.

Πολύ δυναμικά ξεκίνησε ο Βαγγέλης Χειμώνας με τη Rebuild Construction να κάνει 4 νίκες σε ισάριθμες ιστιοδρομίες. Χαρακτηριστικά οι 3 από τις 4 ομάδες που κέρδισε είναι αυτές που ανέβηκαν στο βάθρο στην Βουλιαγμένη, συμπεριλαμβανομένου του μεγάλου πρωταθλητή του θεσμού Παναγιώτη Μάντη. Ο Παναγιώτης Μάντης μαζί με τον Παύλο Καγιαλή, που επίσης τρέχει μαζί του στη Πάρο, έρχονται με φόρα μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας στο Σανταντερ της Ισπανίας, μόλις πριν μία εβδομάδα! Η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική καθώς όλα θα κριθούν στις διασταυρώσεις των πρώτων 6 ομάδων κι όλοι αναμένουν να δουν την αντίδραση των πρωταθλητών το Σάββατο και την Κυριακή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ