ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Ασημένιοι οι Μάντης-Καγιαλής στο Ευρωπαϊκό 470!

Ασημένιοι οι Μάντης-Καγιαλής στο Ευρωπαϊκό 470!
Μάντης, Καγιαλής WWW.ALEN.GR

Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής κατέκτησαν τη 2η θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας, που έγινε στη Δανία, ξεπερνώντας ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της ιστιοπλοΐας.

Σε συνέχεια της επιτυχημένης τους πορείας οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής, κατάφεραν για ακόμα μία φορά να ξεπεράσουν τον πολύ μεγάλο ανταγωνισμό και να αναδείξουν το ελληνικό αθλητικό πνεύμα στο εξωτερικό, συνεχίζοντας μία πορεία γεμάτη επιτυχίες και έντονες συγκινήσεις. Στην τελευταία στάση τους, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας, που έλαβε χώρα στη Δανία τις προηγούμενες μέρες κατάφεραν να πάρουν τη 2η θέση, ξεπερνώντας ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της ιστιοπλοΐας.

Παράλληλα καθώς έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση της Ελλάδας για την συγκεκριμένη κατηγορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016, ο αγώνας ήταν και ο πρώτος αγώνας πρόκρισης για το πλήρωμα που θα αγωνιστεί στο Ρίο το 2016. Αφήνοντας πίσω κατά 19 βαθμούς το έτερο ελληνικό πλήρωμα αποτελούν πλέον το αδιαμφισβήτητο φαβορί για το Ολυμπιακό εισιτήριο.

Η φετινή πορεία των Παναγιώτη Μάντη και Παύλου Καγιαλή περιλαμβάνει σπουδαίες διακρίσεις. Βρίσκονται από τον Απρίλιο του 2015 στην 1η θέση της Παγκόσμιας κατάταξης στη κλάση των 470 με εξαιρετικές εμφανίσεις στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα (ένα χρυσό και δύο ασημένια μετάλλια) ενώ πρόσφατα στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Weymouth της Μ. Βρετανίας κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο.

Οι Έλληνες πρωταθλητές δήλωσαν: «Ελπίζουμε η νίκη μας να εμπνεύσει και να θυμίσει σε όλους τους Έλληνες ότι η Ελλάδα αξίζει να είναι ψηλά. Για ακόμη μία φορά καταφέραμε να περάσουμε το μήνυμα ότι όσο δύσκολος και να φαίνεται ένας στόχος, με πολύ δουλειά και αισιοδοξία μπορούμε να τον κατακτήσουμε.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας στηρίζουν και συμμετέχουν σε αυτή την ομαδική προσπάθεια ξεκινώντας από τον προπονητή μας, ‎Θανάση Παχούμα και τους χορηγούς μας, ‎Star Βulk και Sirios Ship management, μέχρι τους υποστηρικτές μας, ‎Gul, ‎Yamaha, ‎Alpha Ropes, ‎Holmes Place, ‎VMG Factory, ‎Salty Bag, Nikos Alevromytis / AleN Photography και φυσικά τους Ναυτικούς Ομίλους ‎ΙΟΠ και ‎ΝΟΚΒ. Ευχαριστούμε, επίσης, όλο τον κόσμο για την πολύτιμη στήριξη και δύναμη που μας προσφέρουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ