ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Αργυρό μετάλλιο ο Σκαρλάτος!

Αργυρό μετάλλιο ο Σκαρλάτος!
(C) NIKOS ZAGAS WWW.ZAGAS.GR

Μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία σημείωσε το Formula windsurfing European festival που πραγματοποιήθηκε στον Σχοινιά υπό την αιγίδα της ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας. Ο Ν. Σκαρλάτος πήρε το αργυρό μετάλλιο.

Μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία σημείωσε το Formula windsurfing European festival που πραγματοποιήθηκε στον Σχοινιά υπό την αιγίδα της ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας. Διοργανωτές όμιλοι ήταν ο Ι.Ο.Πόρτο Ράφτη και ο Ν. Ο. Ελληνικών Θαλασσών και έτρεξαν 43 σκάφη από 13 χώρες.

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο Ν. Σκαρλάτος, ο οποίος μετά από 15 ιστιοδρομίες και 30 βαθμούς κατέκτησε την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο. Την πρώτη θέση κατέλαβε ο Λετονός Ζ. Πράις με 13 βαθμούς και τρίτος ήταν ο Γάλλος Λ. Λεγκαλουά με 38β.

Δεύτερος καλύτερος Έλληνας ήταν ο Β. Σολιδάκης που τερμάτισε 7ος και ακολούθησαν ο Ν. Καμπουρόπουλος στην 11η θέση, ο Κ. Φράι στην 13η, ο Κ. Τριανταφύλλου στην 14η, ο Ν. Τζόλλας στην !5η και ο Σ. Δούκας στην 16η.

Από εκεί και πέρα ο Μ.Νίκας ήταν 18ος, ο Κ. Τζιάνης 28ος, ο Α. Αβραμόπουλος 31ος, ο Κ. Ψύχας 32ος, ο Ι. Μερτζάνης 33ος, ο Φ. Πολυχρονόπουλος 34ος, ο Μ. Αρβανιτάκης 35ος, ο Ι. Αλεξόπουλος 37ος, ο Α. Καλπογιαννάκης 38ος, ο Κ. Σκαναβής 39ος, ο Ν. Σιμιγδαλάς 41ος, η Τ. Φράι 42η,ο Α. Τριανταφύλλου 44ος, ο Τζ. Ανδρώνης 45ος, ο Γ. Ψάθας 47ος και ο Ν. Φραγκάκης 48ος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ