ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

"Απίστευτο θέαμα στις Σπέτσες"

"Απίστευτο θέαμα στις Σπέτσες"

Το μέλος της οργανωτικής επιτροπής του Spetses Classic Yacht Regatta, Λίζα Σταθάτου, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Πρωινό στις 8" με τον Αντώνη Κυρίκο (AUDIO).

Για το Spetses Classic Yacht Regatta: "Ξεκινήσαμε έξι φίλοι από το ναυτικό όμιλο έχοντας την ιδέα για να κάνουμε αγώνες με κλασικά σκάφη. Δεν είναι κάτι το πρωτοποριακό, αλλά αυτό που ήταν πρωτοποριακό ήταν ότι εντάξαμε τα ελληνικά παραδοσιακά καΐκια. Είναι απίστευτο θέαμα. Την πρώτη χρονιά είπαμε πάμε και ότι γίνει. Την πρώτη χρονιά είχαμε 15 σκάφη και φέτος είμαστε στα 74".

Για το αν ανεβαίνει κι άλλο ο πήχης: "Κάθε χρόνο κάτι θα βρούμε για να προσθέσουμε κάτι και να μην είναι συνέχεια το ίδιο. Το νούμερο των συμμετοχών είναι καλό, γιατί οι Σπέτσες δεν έχουν την υποδομή για να δεχθούν τεράστιο στόλο σκαφών. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι οι ξένες συμμετοχές".

Για το αν η διοργάνωση έχει προσελκύσει απλό κόσμο: "Είναι κάποια μεγάλα σκάσφη που είναι πολύ ακριβά. Υπάρχουν και τα καΐκια όμως και τα λατίνια. Παίρνουν μέρος μικρά παιδιά. Ακόμα και αν κάποιος δεν συμμετάσχει, εγώ το προτείνω να έρθει κάποιος να δεις τους αγώνες".

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Λίζας Σταθάτου:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ